Наблюдаващия туризма вицепремиер Валери Симеонов обяви днес, че държавното акционерно

...
Наблюдаващия туризма вицепремиер Валери Симеонов обяви днес, че държавното акционерно
Коментари Харесай

Валери Симеонов иска да ликвидира държавното дружество "Слънчев бряг"

Наблюдаващия туризма вицепремиер Валери Симеонов разгласи през днешния ден, че държавното акционерно сдружение " Слънчев бряг ", което е притежател на инфраструктурата в курорта, би трябвало да бъде ликвидирано.

Дружеството е лишено от смисъл и генерира единствено корупция, акцентира, представен от БНР, Симеонов, съгласно който община Несебър би трябвало да ръководи инфраструктурата в курорта.

" Това сдружение не генерира на практика съвсем никакви облаги. То е гнездо и изискване за огромна корупция. Там за действия, които водят до десетки, стотици хиляди доходи, страната не може да събере по едни жалки стотина-двеста лв.. Това сдружение в действителност узаконява и преместваемите обекти, това е сдружение, което узаконява ония уродливи бар кролове. Дружеството отхвърли да извърши моето предписание за прекратяването и за анулацията на договорите с тези бар кролове с туроператорските компании ", сподели Симеонов във връзка съществуването на известните " алкохолни обиколки " в курорта.

Наскоро Съюзът на притежателите в Слънчев бряг настоя в намерено писмо до премиера Бойко Борисов з атрайно решение на проблемите в курорта, в това число и с ръководството на инфраструктурата.
.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР