На Рождество Сантра най-накрая отговаря на един въпрос, който не

...
На Рождество Сантра най-накрая отговаря на един въпрос, който не
Коментари Харесай

Сантра се изповяда за бебето и бащата

На Рождество Сантра най-сетне дава отговор на един въпрос, който не стопира да вълнува медиите и обществените мрежи в последните месеци – бременна ли е? В един почтен и прочувствен диалог с Мариян Станков – Мон Дьо, певицата разкрива себе си, както в никакъв случай до момента.

Тя постоянно е била кралица на личния си палат. Сега за първи път отваря необятно вратите му, а от там, вместо луди нощи, безкрайни купони и забавление, излизат разочарования и болки. Белези, които са изгорили душата й. Рани, които към момента кървят. Бесове, които са като урагани. Зад високите зидове се крие детето, чийто свят е унищожен от раздялата на родителите му. Момичето, което в никакъв случай няма да може да изиска амнистия от починалата си баба. Жената, която познава раздиращата болежка от загубата, само че и опияняващата деликатност на любовта.

Сантра разкри, че е бременна в седмия месец, само че отхвърли да показа пола на бебето, което чакат с обичания си Кристиян. " Каквото и да е, ще се разбере ", сподели тя.

" Ставам все по-спокойна и виновна. А бях човек, който беше главно фокусиран в работата. Сприхава съм, сложен темперамент съм. Има я хулиганката в мен. Но това което сега се случва, по-скоро майчинския инстинкт надвива. Но природата го е измислила добре, подчинява те и ти споделя, че в този момент има по-важно нещо от това, което си мислил, че е било до през вчерашния ден ", разказа Сантра пред Мон Дьо.

Но певицата не разкри изключително доста за обичания си мъж: " Не е боксьор - множеството от нещата, които се пишат за него са погрешни. Той не желае да е център на внимание. Появи се изненадващо в живота ми. Беше гръмко, с сила, омагьосване, пристигна и ме завладя. Аз съм много сложен човек за завземане. Хареса ми, че е един от дребното хора, които съумя да ме усмири. Представи си, аз бях един необязден кон, който не се подчинява елементарно. Той е невъздържан, сериозен мъж, виновен и друг ".

" Първата загуба в живота ми е, когато родителите ми се разделиха. Тогава бях на 12. Това е загуба на семейство. Баща ми стартира друго семейство и това беше тежко прекарване за мен. Не знам дали съм му дала прошка, в никакъв случай не съм се замисляла за това. Имала шанса татко ми да се грижи за мен, само че пък на едно дете е мъчно да му обясниш такава обстановка. Приема го много прочувствено. След това станах доста недоверчива, връзките ми станаха сложни, имах боязън от обвързване ", изповяда се още Сантра.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР