На официална церемония в София бяха връчени наградите за иновации,

...
На официална церемония в София бяха връчени наградите за иновации,
Коментари Харесай

Десет оскара за иновации, високи технологии и бизнес услуги бяха връчени на SEE ITS Awards в София

На публична гала в София бяха връчени премиите за нововъведения, високи технологии и бизнес услуги SEE ITS Awards, които отличиха фирмите, допринасящи за развиването на стопанската система на знанието в Югоизточна Европа. Технологичните оскари бяха кулминационната точка на интернационалната конференция, която трансформира София в най-гореща точка за високотехнологичните услуги в района. Мотото на събитието бе " Югоизточна Европа - мотор на растежа ".

Форумът бе проведен от Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии (AIBEST), Българската предприемаческа асоциация (BESCO), Министерството на електронното ръководство и Софийска община в партньорство с " Инвест София ". Неговата съществена цел бе да подкрепя развиването на бизнес екосистемата в Югоизточна Европа и да нарежда района като водеща дестинация за услуги с висока добавена стойност в света. Събитието съумя да събере близо 300 бизнес водачи на водещите софтуерни компании и стартъпи в България и страните от Югоизточна Европа.

В доста оспорвана конкуренция и рекорден брой от 60 поръчки за присъединяване 9-членно интернационално жури дефинира спечелилите в третото издание на SEE ITS Awards.

Министърът на електронното ръководство в България Александър Йоловски връчи премията за " IT артикул на годината " на " Experian България " за фирмено решение за попречване на цифрови измами.
Министърът на електронното ръководство в България Александър Йоловски връчи премията за " IT артикул на годината " на " Experian България " Реклама
С най-вече призове беше отличена софтуерната компания EPAM . Международното жури я сложи преди всичко в категориите " Най-добър снабдител на бизнес услуги " и " Най-добро партньорство сред бизнеса и просветителните институции " за взаимните им планове с Община Бургас - eKids и CodingKids.

Отличието " Бизнес промяна на годината " беше връчено на Paysafe за програмата за непрестанно усъвършенстване на процесите в компанията.

Наградата за " Иновация на годината " беше присъдена на DIGITALL за създаването на център за киберсигурност.

Призът " Работодател на годината " отиде при Scalefocus за положителните работодателски практики и устойчивата HR политика на компанията за развиването на чиновници й, като статуетката беше връчена от Виктор Гусев от " Инвест София ".
Реклама
С премията " Най-добър план за резистентност " беше отличена компанията SoftServe за бърза акомодация към зародила световна спешна обстановка.

За " Най-социално виновна компания " беше оповестена DXC за многочислените й действия, донесли позитивен резултат върху обществото.

С премията " Стартъп на годината " беше отличена CleverPine за неповторимия му бизнес модел.

Статуетката ESG водач беше връчена на " Accenture България " за цялостната политика на компанията за стабилно развиване.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР