На официална церемония в Брюксел, евродепутатът Илхан Кючюк бе удостоен

...
На официална церемония в Брюксел, евродепутатът Илхан Кючюк бе удостоен
Коментари Харесай

Илхан Кючюк с почетно членство от босненската либерална партия

На публична гала в Брюксел, евродепутатът Илхан Кючюк бе почетен с почетно участие в демократичната партия „ Наша странка “, която е част от демократичното семейство на АЛДЕ. Евродепутатът бе награден с плакет от босненския политик Сабина Чудич.

„ За мен е голямо наслаждение да бъда почетен член на партията. Благодаря за поддръжката и доверието, които ми гласувате през годините. Силно имам вяра, че Босна и Херцеговина се нуждае от политици с демократично мислене, които да движат страната напред по пътя ѝ към Европейски Съюз. Удовлетворен съм от обстоятелството, че демократичните партии в цяла Европа стават все по-важни участници при образуването на държавни управления, прилагащи демократични полезности и идеали на процедура, тъкмо както вършат ръководителят на партията Един Форто и „ Наша странка “ в Сараево. „ Наша странка “ всекидневно се бори за демократичните полезности и прави крачки към Европейски Съюз. Единствено Европа може да даде подтик за развиване на Босна и Херцеговина и страната има бъдеще в Съюза. “, съобщи Кючюк.



Евродепутатът напомни, че жителите на Босна и Херцеговина са потърпевши извънредно доста от етническия спор през 90 -те години и е извънредно време страната да направи огромна крачка напред по своя европейски път и доста скоро да стане страна кандидатка.

По думите му, с цел да се реализира триумф, би трябвало да има съответни промени, които да са приобщаващи и с присъединяване на цялото население. Европейският съюз постоянно е защитавал правилата на плурализъм, приобщаването и неприкритост на политическите процеси. Това минава през функционираща гражданска народна власт и превъзмогване на мъчителното минало на Босна и Херцеговина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР