Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера

...
Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ

Жената била изведена от вкъщи си в кв. Ветрен през вчерашния ден в 8:30 ч. и до момента е била разпитвана

Счетоводителка, която е била арестувана във връзка инспекцията в порт „ Европа ”, ще внесе тъжба в прокуратурата за неоснователния ѝ арест и за претърпените от нея премеждия и унижения. Току-що в редакцията на Флагман се обади дъщерята на експерт-счетоводителя Женя А., с цел да заяви какво се е случило с майка ѝ. Тя е била изведена от вкъщи ѝ в кв. Ветрен в 8:30 ч. Заведена е била в дирекцията на МВР-Бургас.

Разпит с нея е почнал в 10:01 ч. Той е траял с часове, без тя да има опция да се чуе с юрист или околните ѝ.



„ Звънях три пъти на тел. 112, с цел да алармирам, че не мога да се свържа с майка ми. Повиках даже и кола за спешна помощ, тъй като бях сигурна, че е в тежко положение без храна и вода - 24 часа ”, сподели дъщерята Катя Д.

Тя твърди, че майка ѝ няма директна съгласуваност с финансовите бумаги на това пристанище. Катя Д. ще желае отмъщение за приживения призрачен сън, защото и към този миг не е виждала заповед за задържане. Майка ѝ е освободена в 10:30 ч. тази заран и в този момент е откарана в дома ѝ. Изглеждала доста зле.

Източник на Флагман твърди, че пристанището в последните дни е било следено с дрон, който е засякъл нерагламентирано наличие на цистерни, пренасящи горива към бензиностанции у нас. Изяснява се дали фактически има импорт на контрабандно гориво, защото е имало несвойствена маневра на един от корабите, намиращ се на кея.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР