На какво се дължи промяната в приходите ви?Възходящият тренд, по

...
На какво се дължи промяната в приходите ви?Възходящият тренд, по
Коментари Харесай

Гергана Иванова, The Smarts: Ще е нужна огромна креативност, за да спечелим емоционалните потребители

На какво се дължи смяната в приходите ви?
Възходящият тренд, по който бяхме тръгнали, беше занимателен, само че не и преустановен. Добавихме към портфолиото си спомагателен бизнес от съществуващи клиенти, разраснахме цифровите си услуги и реализирахме доста непредвидени акции. В PR услугите изпитахме бърз срив, само че и бързо възобновяване на приходната част, растеж отбелязахме и във връзка с аудио-визуалните продукции. Чувствителният спад беше във връзка с медийните бюджети поради изцяло отпадане на акции на клиентите ни.
Възстанови ли се информационният пазар?
Пазарът се видоизмени - откъм търсените услуги, медийния микс и играчи. Наблюдаваме нови категории, които избухват в рекламно отношение, като онлайн търговията и доставките. Ритейл бизнесът продължава да е постоянен рекламодател. Активен рекламодател останаха и питателните артикули.
Как се промени връзката сред хората?
Емоциите взеха връх. Все по-малко се чуват рационалните послания. Комуникациите през днешния ден са един голям звук, в който мъчно може да се разграничи същинско от измислено, правилно от погрешно. Стабилните марки имат преимуществото да са били дълго време в съзнанието на потребителите и ги избират измежду всеобщия звук.
Какви са упованията ви за информационния бизнес в България през 2022 година?
За рекламодателите и за нас ще бъде предизвикателство да оправдаем пред потребителите повишението на цените. В интервал на рецесия страдат най-евтините артикули, клиентите стават извънредно взискателни към това, което получават за парите си. Ще е нужно да акцентираме същински конкурентни преимущества, с цел да се разпознаваем, ще е нужна голяма креативност, с цел да спечелим прочувствените консуматори.
Реклама Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Сирма Пенкова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР