На българския пазарAll Channels: Международни рекламодатели ще бъдат около 30%

...
На българския пазарAll Channels: Международни рекламодатели ще бъдат около 30%
Коментари Харесай

Седмични новини за маркетинг и реклама

На българския пазарAll Channels: Международни рекламодатели ще бъдат към 30% от бизнеса ни до 2025 година (от ляво надясно) Боян Петров, Мария Харизанова, Александър Дурчев и Виктор Манчев Фотограф: Цветелина Белутова
За първи път от основаването й преди 22 години организацията All Channels завоюва огромната премия " Медия организация на годината " в рекламния фестивал ФАРА. Отличието съответства с промени в структурата на ръководство на All Channels Group, която включва организациите All Channels PR, All Channels Advertising, BTL организацията All Channels Activation, медийната Connected и цифровата Datenwerk Bulgaria.

Групата към този момент има трима креативен шефове - Боян Петров, Мария Харизанова и Виктор Манчев. Бизнес ръководството на All Channels Group поемат тримата притежатели Александър Дурчев, Николай Бойков и Мария Славова. Разговаряме с тях за тазгодишното издание на ФАРА, провокациите пред рекламния пазар, нуждата браншът да основава, а не да следва нововъведенията и какви са бизнес проектите на информационната група до 2025 година
Реклама Подкаст | Рекламните оскари на фестивала Cannes Lions
В изключителния епизод на подкаста " Гласът на " Капитал " си приказваме със Самуил Петков, New Business Director в рекламната организация Noble Graphics. С него вършим анализ на някои от рекламните акции, спечелили огромни оценки от международния конкурс, трендовете от фестивала и цялостната му атмосфера, която има силата да въодушевява и зарежда рекламните експерти. В епизода ще чуете още и паралели сред интернационалните образци в връзките и българската реалност и несъмнено, детайлности за горещата тематика в бранша - потреблението на AI.
Дигитални организации: Threads няма да промени рекламния пазар, най-малко към този момент
По случай стартирането на Threads, новата обществена мрежа на Meta, " Капитал " се свърза с две организации за цифрова реклама - Httpool и Xplora, които дадоха отговор на въпроси във връзка с актуалните трендове на пазара в България и по какъв начин Threads може да му се отрази в този момент или в бъдеще.
Реклама Има ли място рекламата в културните събития и институции
Какво е мястото на корпоративните донори в културните институции? Или с други думи - какво е мястото на рекламата в културните събития и институции? Тези въпроси се трансфораха в тематика за полемика, която се организира предходната седмица в Дома на киното, написа " Дневник ".

През миналите дни Домът на киното стана мотив за голям брой полемики, откакто в обществените мрежи бяха оповестени фотоси, на която се вижда реклама на верига за пици. Тя беше залепена върху лика на Чарли Чаплин, чиято фотография беше върху стълбите, които водят към киносалона и на входната врата.
Ограниченията за публицисти в МФ би трябвало да отпаднат
Опитът на Министерството на финансите да вкара наложителна акредитация за публицисти получи обществен отпор. Причината е, че изискванията, които сложиха от ведомството, са странни и могат да бъдат употребявани за ограничаване на достъпа до информация на медии.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР