На хората все по-ясно им става, че прокуратурата води политика.

...
На хората все по-ясно им става, че прокуратурата води политика.
Коментари Харесай

Смилов: Може да рухне целият обществен ред

На хората все по-ясно им става, че прокуратурата води политика. Това е орган, който има лична политика. Това споделя в изявление за " Фокус " доцент Даниел Смилов, учител в СУ “Св. Климент Охридски “.

Части от тази политика са много проблематични. И от моя позиция най-проблематичната част е, че има известна сякаш преднамереност, има предпочитание всеки политически конкурент, било то на господин Гешев, било то на прокуратурата с аргумента, че тя би трябвало да се реформира, или пък по-общо – конкурент на ядрото на властта от ГЕРБ и Движение за права и свободи, всеки един от тези хора за господин Гешев сякаш съставлява евентуален нарушител, уточни той.

Дори президентът, виждаме, човек, за който са дали своят вот въпреки всичко голямо количество, и който най-малко в обществената биография е уважавана персона, с доста сериозна професионална кариера, и той видите ли последната седмица се подреди дружно с хора, които постоянно са имали съмнителна известност в българското общество, макар че са разполагали с доста благоприятни условия и доста пари, сподели още Смилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР