На 4 август, от 19.00 ч., в Дома на киното

...
На 4 август, от 19.00 ч., в Дома на киното
Коментари Харесай

„Повярвай, за да видиш“ – 12 духовни лидери обединени в посланието за любов

На 4 август, от 19.00 ч., в Дома на киното ще бъде излъчен аржентинският филм „ Повярвай, с цел да видиш “ , в границите на летния фестивал " Кино за пътешественици "
Какво стои оттатък осезаемото? 12 духовни водачи ни срещат със своите практики в постигането на естетика сред индивида и природата . Всеки е представител на друга просвета някъде по света от Корея до Сибир, от Индия до Мексико, от Гренландия до Малта.
„ Повярвай, с цел да видиш “ е доста огромен план на фотографката  Габи Хербщайн , която го снима в границите на три години и с цел да стигнем до този пълнометражен филм, който феновете ще могат да видят в Дома на киното, тя снима 12 мини документални филмчета , за всеки един от 12-те духовни водачи, които феновете ще могат да видят на 4 август “, сподели в предаването „ Радиокафе “ Здравко Григоров , който е част от уредниците.
Той добави, че Габи Хербщайн дефинира кино лентата като „ мост, минавайки, по който ще открием вярата в нас “. Освен фини мисли, филмът е с доста добра визия и демонстрира фрагменти от непознати региони, сподели още Здравко Григоров.
Подробности можете да чуете в звуковия файл.
По обявата работи: Полина Начева
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР