На 29 октомври Варна ще избере своя нов градоначалник. Освен

...
На 29 октомври Варна ще избере своя нов градоначалник. Освен
Коментари Харесай

#ИзбориВарна: Кои са кандидатите за кметове на ПП-ДБ

На 29 октомври Варна ще избере своя нов градоначалник. Освен кмет на Варна, избираме и кметове за районните администрации " Аспарухово ", " Приморски ", " Одесос ", " Младост ", " Владислав Варненчик ".

В поредицата #ИзбориВарна Moreto.net показва биографии и фотоси на кандидат-кметовете от всички партии и обединения, по последователност на номерата им в бюлетината за локалния избор на 29 октомври, давайки опция варненци да се срещнат с личностите, които стоят зад оповестените имена. Информацията е предоставена особено за Moreto.net от самите тях.

КОАЛИЦИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА – ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ
66.Благомир Коцев

Кандидат за кмeт на Варна

Благомир Коцев е роден на 22 март 1978 година във Варна. Семеен, със наследник на няколко месеца, кореняк варненец. Възпитаник на Първа езикова гимназия във Варна. Бакалавър е от „ Америкън Юнивърсити “ в столицата на Съединени американски щати Вашингтон, където приключва „ Бизнес администрация “, с устременост „ Международни финанси “. Първият си опит във финансите придобива в Щатите, в компания, ръководеща финансови вложения в нововъведенията и новите технологии. След връщането си във Варна стартира работа като финансов шеф в фамилната корабна компания „ Ахилеос “. Следва още учене – този път в „ Сити Юнивърсити “ в Лондон, където приключва мениджмънт в комерсиалното мореплаване. Коцев има 12 години опит в интернационалната търговия и менажирането на кораби. Започнала като дребна компания през 90-те години, „ Ахилеос “ купува първия си транспортен съд единствено 8 години по-късно, а до 2003 година флотът й се усилва до 6 кораба, с цел да се трансформира, през 2007 година, в първата българска корабостроителна компания, стъпила на китайския пазар. В Китай има в употреба 4 кораба благодарение на задгранично финансиране. През 2016 година, след 25 години като водач в морския бизнес в България и района, компанията е продадена. Бизнесът на Коцев е обвързван още с търговия, недвижими парцели и строителство в София, както и с борсова търговия с акции и скъпи бумаги, каквото е и неговото обучение.

66.Цветнен Цветков

Кандидат за кмет на регион „ Одесос “

Доц. Цветнен Цветков, д.и.н е роден на 26.02.1957 година в гр. Варна. Завършва с отличие гимназиалното си обучение в V-та Политехническа гимназия – гр. Варна. Носител на златен орден по физика в Националния обзор по ТНТМ (Техническо и научно творчество на младежта). Следва в София и след това приключва с отличие Висшето комерсиално учебно заведение – гр. Лайпциг, Германия. Преподавател, лекар на икономическите науки с 40 години стаж в Икономическия университет - гр. Варна. Със сериозен принос в региона на стопанската логистика, модерното фирмено предприемачество, териториалната организация и комерсиалните центрове. Автор на концепцията „ Системни молове “. Радетел за шоков напредък на националната стопанска система и отбраната на стратегическите национални стопански ползи чрез развиване на българската нуклеарна енергетика, модерното високомехатронизирано произвеждане и промишленост. Съосновател на ДСБ. Бил е член на Националното управление на ДСБ.

Собственик е на една от най-проспериращите компании в народен мащаб „ ТУКИ Цветков “ (основана 1990г.) в областта на търговията, услугите, инженеринга и строителството. Със удивително присъединяване в това число и в най-тежките и конфликтни елементи на света – 5 обекта в Афганистан, Кандахар. Гост преподавател в световноизвестни университети в Амстердам (Холандия), Москва и Дубна (Русия), Лайпциг, Кемниц, Берлин (Германия) и други

66.Николай Желязков

Кандидат за кмет на регион „ Приморски “

Адвокат Николай Желязков е роден през 1974 година Завършил магистратура право в ТУ - Варна. Адвокат, специализирал в гражданското и административното право, с главен предмет на активност отбрана на цивилен права, както и с проучване на проблеми и основаване и одобряване на модели за положителни практики за подкрепяне и стабилно развиване на всички сфера на публичните връзки.

66.Илия Коев

Кандидат за кмет на регион „ Младост “

Илия Коев е роден през 1979 година Образованието му е педагогическо в Шуменски Университет „ Епископ Константин Преславски “, следва магистратура " Психологогия ". В креативния му път стартира като играч по свободна битка в клуб ЖСК и все още работи в областта на физическатата подготовка в разнообразни спортни клубове. В работната сфера е бил на управителни постове в областта на строителсвтото и експерт " Сигурност ", какъвто работи и сега в „ Овърсийз Хоризонт “ АД

66.София Колева

Кандидат за кмет на регион „ Владислав Варненчик “

София Колева е родена през 1987 година Завършила е Международни стопански връзки в ИУ Варна, последвано магистърска стратегия в специалността и спомагателна Счетоводство и надзор, все още учи магистър Риторика в СУ " Св.Климент Охридски ". Трудовият й стаж минава в областта на а Неправителствена организация в социална изгода в обществения бранш, Общинска администрация, Експерт интернационалните стратегии и план, преподавател в направление за Професионално образование.

66.Красен Серафимов

Кандидат за кмет на регион „ Аспарухово “

Красен Серафимов е роден през 1985 година Завършил е магистратура в Икономически университет - Варна по компетентност „ Мениджмънт на туризма “. Има и спомагателни квалификации в региона на стопанската система, мениджмънта и строителството. Завършва сертификационен курс „ Мениджър на дребни и междинни предприятия “ към центъра за обучение и технологии на Занаятчийска камара Берлин, Германия, където е и по-голяма част от трудовия му стаж като началник на предприятия.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР