Привържениците на ПФК Черно море организират шествие във връзка с

...
Привържениците на ПФК Черно море организират шествие във връзка с
Коментари Харесай

Феновете на Черно море организират шествие, възможни са затруднения в трафика

Привържениците на ПФК " Черно море " провеждат шествие по отношение на сполучливото довеждане докрай на сезона за варненския клуб и мача с тима на Крумовград, който ще се организира от 18:30 ч. на стадион „ Тича “.

Феновете се събират в 15.30 ч. на входа на Морската градина. Шествието ще потегли час по-късно.

Маршрутът му е по пешеходната част на бул. „ Сливница “ до градинката на Търговската гимназия, бул. " Княз Борис I " до Икономически университет – Варна, след което продължава наляво по бул. " Цар Освободител " до пл. " Съединение " в едното платно и по бул. " Осми Приморски полк " до кръстовището с ул. " Н. Й. Вапцаров " в платното към курортните комплекси.

" Нека превърнем неделния ден в един същински празник за Варна и Черно море! Бъди част от нас, дано дружно отпразнуваме спечелването на историческите сребърни медали от шампионата! ", приканват последователите на " моряците ".
Община Варна осведоми за вероятни усложнения в трафика и в обслужването на линиите от градския превоз сред 16:30 и 18:00 часа през днешния ден и приканва водачите да заобикалят маршрута на шествието в посочения период.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР