Ето защо ПП-ДБ отказаха да преговарят с ГЕРБ-СДС. ПП-ДБ няма

...
Ето защо ПП-ДБ отказаха да преговарят с ГЕРБ-СДС. ПП-ДБ няма
Коментари Харесай

Ето защо ПП-ДБ отказаха да преговарят с ГЕРБ-СДС

Ето за какво ПП-ДБ отхвърлиха да договарят с ГЕРБ-СДС. ПП-ДБ няма да взе участие в договарянията за сформиране на държавно управление с мандата на ГЕРБ-СДС. Това излиза наяве от публично писмо на ПП-ДБ.

„ Уважаемо управление на ГЕРБ,

Благодарим за отправената покана от през днешния ден за през днешния ден.
ПГ на ППДБ няма да взе участие в договарянията за сформиране на държавно управление, съобразявайки се с волята на гласоподавателите и ще бъде мощна проевропейска съпротива, която ще се бори с всеки опит за корупция и отклонение от европейския път на България.
В 50-тото Народно заседание ПП-ДБ ще има градивно държание и ще поддържа националните цели и стратегическите цели на България, които са заложени в нашата стратегия.
Смятаме, че вашият метод няма по какъв начин да докара до ръководство, което да работи в полза на страната “, се споделя в отговора на ПП-ДБ.

през днешния ден ГЕРБ – Съюз на демократичните сили изпрати предложения за срещи до партиите, които влизат в 50-ото Народно заседание.

Земетресение край София 17.06.24 12:39 Ето за какво ПП-ДБ отхвърлиха да договарят с ГЕРБ-СДС 17.06.24 12:36 Нетаняху разпусна военния кабинет след напускането на опозиционния водач Бени Ганц 17.06.24 12:32 Сензационно! Бившият кмет Рангел Бизюрев изправен пред съда, следствието завърши 17.06.24 12:24 Слух от жълтите павета!: Ето кой става министър председател и кои заемат основните постове 17.06.24 12:23 Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР