Поразителна карта за времето показа различните температури, пред които е

...
Поразителна карта за времето показа различните температури, пред които е
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Поразителна карта показва рязка промяна на температурата в Обединеното кралство за четири дни

Поразителна карта за времето сподели другите температури, пред които е изправено Обединеното кралство за няколко дни, до момента в който интервалът на ниско налягане предизвиква безпорядък над нашето небе.

Система с ниско налягане, идваща от Атлантическия океан, и позиционирането на струйния поток на юг от страната значат, че сме подготвени за доста дъждове. За страдание, мрачната вероятност също няма да се усъвършенства през идващите 10 дни с прогнозите за доста превалявания през днешния ден и през уикенда.

По-голямата част от Обединеното кралство през днешния ден е изправена пред мощни проливни дъждове и гръмотевични стихии. Освен дъжда, ще има и фрапантна смяна в температурите от средата на седмицата, защото живакът ще се срине ненадейно.

В актуализация метеорологът от Met Office Ейдън Макгавърн сподели: „ Предстои смяна в моделите на времето, само че допускам, че ще бъде смяна, която няма да бъде необятно известна. Повече от седмица имахме северни ветрове, които преобладаваха нещата и доведоха до температури под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР