Мюнхен. Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес подхожда с голямо уважение

...
Мюнхен. Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес подхожда с голямо уважение
Коментари Харесай

Роберто Мартинес: Италия е храбър отбор, много сплотен

Мюнхен. Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес подхожда с огромно почитание към Италия. Двата отбора са противници на четвъртфиналите на Евро 2020. На вчерашната си конференция Мартинес разяснява и каква е обстановката с контузените Еден Азар и Кевин Де Бройне.

“Азар и Де Бройне напуснаха по-рано тренировката. Решението за присъединяване им ще бъде взето в последния миг преди мача. При Еден има сериозен напредък, само че може би това няма да е задоволително, с цел да е подготвен да стартира. При Кевин обстановката е сходна, само че ще забележим по какъв начин ще се усеща на следващия ден ”, съобщи Мартинес.

“Италия е смел тим, доста обединен. Те играят бързо и пресират високо. От позиция на статистиката това са двата най-хубави тима на Евро 2020 и не е инцидентно, че имат по 4 победи. Трябва да почитаме противника, само че сме стимулирани да победим. Искам футболистите да изпитват наслаждение от играта ”, сподели треньорът на “червените дяволи ”.

“Малко е тъпо, че тези два тима се срещат толкоз рано в шампионата. Италия умее да се приспособява към противника. Те не са изгубили историческото си ДНК, само че са добавили нови детайли, които ги вършат още по-опасни. Всичко ще се реши от детайлите ”, добави Роберто Мартинес.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР