МВР разпространи кадри от задържането на бившия футболист Георги Семерджиев.

...
МВР разпространи кадри от задържането на бившия футболист Георги Семерджиев.
Коментари Харесай

МВР разпространи кадри от задържането на Георги Семерджиев

МВР популяризира фрагменти от задържането на някогашния футболист Георги Семерджиев. Той беше разгласен за търсене по отношение на тежката злополука нощес в София, при която починаха две млади дами - на 22 и 26 г, осведомят от bTV.

Малко след 13 ч. през днешния ден Семерджиев беше арестуван в квартал " Лозенец ", в региона на хотел " Маринела ", покрай мястото на злополуката.

При задържането в него са открити отличителни полицейски знаци – два броя сини лампи и стоп палка.

Малко след 23 ч. нощес автомобилът, ръководен от някогашния футболист Георги Семерджиев, минава на червен светофар, блъска такси и се удря в асансьора на метростанцията на бул. " Черни връх ".

От самия удар автомобилът се разцепва на две - едната половина минава през оградата и на пешеходната зона опустошава чакащите девойки на тротоара, обясниха от полицията.
bTV разполага със запис от охранителни камери, на който се вижда момента на удара от тежкия случай в София, при който починаха две дами на 22 и 26 години.

По думите на Бойко Рашко към този момент е открита и спътничката на Георги Семерджиев. Двамата нощес са напуснали мястото на злополуката и са се укрили.

Семерджиев има повече от 50 нарушавания на пътя. Името му е известно на органите на реда.

Бившият футболист е с богато престъпно минало, излежал е присъда, арестуван е за разпространяване на опиати. Днес е трябвало да се яви на следващо съвещание в съда, тъй като е обвиняем за нанесена телесна щета.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР