МВР не е спирало да търси избягалите затворници Владимир Пелов

...
МВР не е спирало да търси избягалите затворници Владимир Пелов
Коментари Харесай

МВР уверява, че все още издирва бегълците от Централния софийски затвор

МВР не е спирало да търси избягалите пандизчии Владимир Пелов и Радослав Колев, увери основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов. Повод за коментара му е писмо до институциите, което изпрати Пелов, в което споделя, че е наказан незаслужено.

" Издирването не е престанало за секунда даже. Въпросното писмо ни беше предадено през вчерашния ден от публицист от българска медия. Предстои да се назначат съответните експертизи и да се посочи достоверността на това, че създателят е господин Пелов ", съобщи Младен Маринов пред Българска национална телевизия.

По думите му присъдите ги преценя съдът. " Така че мисля, че няма подозрение, че всичко е направено, според закона ", разяснява Маринов версията на беглеца.

Владимир Пелов и Радослав Колев избягаха от Централния софийски затвор на 3 април. Колев е рецидивист с 26-годишна присъда за ликвидиране, Пелов също е рецидивист, който излежава 32-годишна присъда за обир, похищение и опит за ликвидиране на служители на реда. Той има и предишна присъда от 15 години, още веднъж за ликвидиране.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР