МВР, ИААА и НАП предприеха съвместни действия срещу нерегламентирани таксиметрови

...
МВР, ИААА и НАП предприеха съвместни действия срещу нерегламентирани таксиметрови
Коментари Харесай

МВР, ИААА и НАП с акция срещу нерегламентирани таксиметрови превози в София

МВР, ИААА и Национална агенция за приходите започнаха взаимни дейности против нерегламентирани таксиметрови транспорти в София. Те бяха осъществени през днешния ден посредством потреблението на схемата „ скришен клиент “. В акцията участваха екипи на Главна дирекция " Национална полиция ", Икономическа полиция, Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “ и Националната организация за приходите. Във фокуса им бяха противозаконни дейности през мобилно приложение, което работи главно в огромните градове на страната и предлага необятен набор от транспортни услуги, включително и таксиметров транспорт на пасажери.

Проверките бяха осъществени на три местоположения в столицата. Установено бе, че водачите работят с персоналните си коли, не издават платежни документи и нямат лиценз за осъществяването на транспорт на пасажери против възнаграждение.

При акцията са открити трима водачи, които са направили нерегламентиран транспорт на пасажери с леки коли. Водачите са глобени, а транспортните средства са спрени от придвижване, като са свалени номерата и са конфискувани документите на колите.

Оперативните дейности не престават.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР