Мускулестият музикант от Игри на волята“ - Димитър Лефтеров, се

...
Мускулестият музикант от Игри на волята“ - Димитър Лефтеров, се
Коментари Харесай

Любовен четириъгълник в Игри на волята: Лефтеров разкри в какви отношения са с Мани

Мускулестият музикант от „ Игри на волята “ - Димитър Лефтеров, се оказа в любовен четириъгълник с някогашната си възлюбена Мирела, новото попълнение в племето на „ Безстрашните “ - Мани и отпадналия от жълтите редици Валери Григоров, написа " Телеграф ".

В един от последните епизоди на рисковото риалити засуканата танцьорка заподозря Лефтеров в любовна задявка с Мани. Въпреки че още в самото начало ясно даде да се разбере, че романсът им с музиканта е завършил дефинитивно, в този момент Мариела показа с приятелката си Евгения Джаферович, че откогато Мани се появила на хоризонта, великотърновецът почнал да обръща по-сериозно внимание на външния си тип, като се контел с ризки и прически.

Ден след излъчването на ревностния коментар Митко пусна в Инстаграм фотография и малко видео, което приключва със задушевна прегръдка сред двамата. „ Вкарвам диска, поставям ризка - Мани ми е близка “, написа Лефтеров към скеча с физиотерапетвтката, отговаряйки задочно на забележката на някогашната си за усъвършенствания му аутфит.

В началото на предаването пък прехвърчаха искри сред Мирела и спрягания за сексимволът на „ Игри “-те Валери, а при отпадането му от конкуренцията хубавицата изпадна в неотслабващ рев. Двамата пуснаха общи фотоси от морето от действителния живот, само че дадоха да се разбере, че сега са единствено другари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР