Москва. Русия е започнала внезапна проверка на бойната готовност в

...
Москва. Русия е започнала внезапна проверка на бойната готовност в
Коментари Харесай

ТАСС: Русия провежда внезапна военна проверка на Източния военен окръг

Москва. Русия е почнала неочаквана инспекция на бойната подготвеност в своя Източен боен окръг (ИВО) в границите на подготовката за провеждането на стратегическите командно-щабни учения „ Восток-2022 “. Това оповестиха в петък пред публицисти от съветското военно ведомство, предава ТАСС .

„ Във Въоръжените сили на Руската федерация не престават плануваните действия от зимния интервал на образование на войските. В рамките на подготовката за стратегическото командно-щабно обучение „ Восток-2022 “ се прави неочаквана инспекция на бойната подготвеност на войските на Източния боен окръг “, оповестиха от министерството.

От Министерството на защитата подчертаха, че „ в избраните региони поделенията на Източния боен окръг ще би трябвало да отработят необятен набор от задания за образуване на всестранно поръчителство и да изпълнят контролно-изпитателни извършения по образователни предмети с тактически извършения и бойна пукотевица на отдалечени полигони “.

В хода на инспекцията на бойната подготвеност на ИВО ще бъдат тествани опциите на транспортната мрежа на Русия. „ Специално внимание ще бъде отделено на оценката на опциите на транспортната инфраструктура на страната за обезпечаване на превозване на войски в точния момент “, декларират от военното ведомство.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР