Москва. Разпространението на слухове за предполагаемо предстоящо нахлуване на Русия

...
Москва. Разпространението на слухове за предполагаемо предстоящо нахлуване на Русия
Коментари Харесай

Председателят на Държавната Дума: НАТО иска да окупира Украйна

Москва. Разпространението на клюки за хипотетично идно навлизане на Русия в Украйна може да се преглежда като подготовка за напредването на НАТО на украинска територия. Това заяви във вторник, откривайки пролетната парламентарна сесия, ръководителят на Държавната дума на Русия Вячеслав Володин, представен от ТАСС .

„ Всичко това може да се преглежда като осведомителна подготовка за нахлуване на НАТО на украинска територия. Техните съветници към този момент са там, инструкторите са там и в този момент мислят по какъв начин да оправдаят въвеждането на войски “, сподели Володин. „ С други думи, НАТО се стреми да окупира Украйна “, съобщи политикът.

Според него през последните месеци обстановката към Украйна към този момент припомня на нервност. " Конгресмени и представители на Държавния департамент плашат целия свят с сякаш идна съветска инвазия. Очевидно е, че Вашингтон се пробва да оправдае разширението си и напредването на войските на НАТО към съветските граници ", сподели Володин. В същото време, акцентира той, Вашингтон работи " по общоприетата скица ". " Първо измисля облика на врага, след това " героично " се бори с него. Така беше в Либия, Ирак, Афганистан, Сирия, Югославия. Нищо ново не беше измислено ", акцентира Володин.

В тази връзка, означи той, през днешния ден е извънредно значимо депутатите на Държавната дума да водят разговор с парламентите на други страни. „ Нашата задача е да предотвратим ужасна покруса, светът е по-близо от всеки път до нея. И в тази връзка би трябвало да донесем информация до всички парламенти, тъй че те да осъзнаят своята отговорност и да схванат по какъв начин може да свърши това. Русия има какво да отговори, само че това, несъмнено, ще докара до последици “, сподели Володин, обръщайки се към депутатите.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР