Моника Валериева крие доходи, показва проверка на в. Телеграф. Наскоро

...
Моника Валериева крие доходи, показва проверка на в. Телеграф. Наскоро
Коментари Харесай

Моника Валериева крие доходи

Моника Валериева крие приходи, демонстрира инспекция на в. Телеграф.

Наскоро тя е подала неверния доклад на компанията си Феймъс бюти, съгласно който за 2016 година приходите ѝ са нула лв..

В момента брюнетката се занимава с търговия на мигли, които внася от Китай.

27-годишната бизнесдама показа козметичния си артикул като първокласна стока у нас, написа БЛИЦ.

Тя се хвали пред близки и другари, че бизнесът ѝ процъфтява ден след ден, а търговията с аксесоарите ще е главното ѝ занятие през идващите години.



Красавицата неведнъж е изтъквала обстоятелството, че сама заплаща месечната си поддръжка, както и високия си стандарт на живот. Но сметките не излизат, щом е отчела на страната кръгла нула. Тук изникват редица въпроси, най-важният от които - за какво някогашната брадърка крие пари.

Почитателите ѝ са безапелационни, че Моника като човек няма нищо общо с Моника, която е позната на медиите у нас, и прикриването на приходите надали е измежду заниманията ѝ. Други имат противоположно мнение по тематиката и споделят, че екскурзиите в Дубай и останалите местенца, от които качва селфита са непостижими от финансова позиция за Валериева, и каквито и да са приходите ѝ, те са незадоволителни за сходни почивки.

Някои считат, че бизнесът с мигли ѝ случи като заслон, с цел да прикрие новия си спонсор.

Приятели,за тези които желаят да видят по какъв начин в домашни условия си поставям @missmonikalashes могат да видят цялата продцедура на персоналната ми фейсбук страница ❤️

Публикация, споделена от
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР