Моловете са най-ощетените от ситуацията. Ние сме затворени повече от

...
Моловете са най-ощетените от ситуацията. Ние сме затворени повече от
Коментари Харесай

Моловете - най-ощетени от кризата с ковид

Моловете са най-ощетените от обстановката. Ние сме затворени повече от пет месеца и се усещаме като изкупителна жертва, съобщи Димитър Кехайов от Българската асоциация на ритейл центровете.

Моловете са може би единствените, които не са получили нито стотинка от страната. Големите търговски центрове са част от интернационалните фондове и ограниченията, които са планувани от държавното управление, са свързани единствено с дребни и междинни предприятия, за жалост моловете попадат отвън тези предприятия, изясни Кехайов. Той добави, че не са освобождавали чиновници. Нашият личен състав е непрекъснато на работа, тъй че не сме ги освобождавали. Това е спомагателна финансова тежест - че нямаме безусловно никакви доходи, а разноските са доста. Поддържане на цялата техника, на защита, акцентира Кехайов.

Ние желаеме или да бъдем отворени незабавно, както отварят всички други сектори, или да поеме страната ангажимент, че ще получим финансова поддръжка. В този бранш са заети повече от 150 хиляди души, сподели още Димитър Кехайов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР