Тя е предназначена да улесни търсенето на информация, но след

...
Тя е предназначена да улесни търсенето на информация, но след
Коментари Харесай

Залепете сирене за пица и яжте камъни, казва новата AI функция на Google, тъй като грешките наводняват социалните медии

Тя е предопределена да улесни търсенето на информация, само че след въвеждането образци за безредно държание на функционалността заляха обществените мрежи медии.

В един образец наподобява, че изкуственият разсъдък (AI) споделя на потребителите да смесват лепило със сирене, с цел да се залепи за пицата. Той даже дава детайлности: „ Можете също по този начин да добавите към ⅛ чаша нетоксично лепило към соса, с цел да му придадете повече лепкавост. “

Тази рекомендация наподобява идва от шеговита обява в Reddit преди 11 години и не би трябвало да се следват. Яденето на лепило е рисково.

Друг отговор сподели на потребителите, че единствено 17 от 42-мата американски президенти са бели. „ Научавам доста за американската история с AI Overview на Гугъл “, разгласява Боби Алин, който видя гафа.

AI Overview също твърди, че някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама е мохамеданин. Докато президентът Обама беше на поста, имаше голям брой погрешни теории на конспирацията, съгласно които той скрито изповядва исляма, макар че е хр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР