Молитвите утешават православните християни в беда, помагат им да укрепят

...
Молитвите утешават православните християни в беда, помагат им да укрепят
Коментари Харесай

Мощна молитва, изменяща живота

Молитвите утешават православните християни в неволя, оказват помощ им да укрепят вярата си и да не се отклоняват от пътя, даден от Господ. Въпреки това, малко хора мислят, че благодарение на мощна молитва към Бог можете изцяло да измененията живота си.

Всеки от нас най-малко един път в живота си е мечтал да промени ориста си и да получи мечтаните изгоди. Има доста обреди и ритуали, които оказват помощ да се изпълнят съкровените стремежи, само че съгласно свещениците животът може да се промени коренно единствено благодарение на религия и молебствия.

Как да се молим вярно

За да бъде чута молитвата ви, би трябвало да следвате няколко правила, предписани от Църквата. И в случай че за ежедневното молитвено предписание е задоволително да се придържате към Божиите заповеди и да се стремите към правоверен метод на живот, то с цел да измененията изцяло земния си път, би трябвало да се приведете в изключително душевно положение.

За да прочетете молитва, изменяща живота, би трябвало да се подготвите с тридневен пост. Ето за какво Великият пост е най-хубавото време да измененията ориста си. Необходимо е да изберете време, когато можете да сте изцяло сами: даже близки родственици не би трябвало да знаят, че ще прочетете особено молитвено предписание.

На първо място, пробвайте се да се отървете от всички ненужни мисли и да погледнете пътя на живота си в профил: преосмислете всички минали дейности и помислете какво тъкмо желаете да измененията, от какво бихте желали да се отървете и какво да донесете. Добра помощ за реализиране на мечтаното въодушевление ще бъде изгарянето на тамян и пламъка на църковна свещ.

Когато пристигна чувството за мечтаното положение на „ отделяне “, можете да започнете да четете молитвата:

„ Господи, помогни ми да се подобря, помогни ми да намеря същността си, помогни ми да намеря същинския си път и ме избави от лукавия! Покажи ми земния и небесния кръст, уточни с ръката си, с цел да схвана какво е грях и да отвърна този грях от себе си. В смирение прибягвам до Тебе, животът ми се изпълва с смирение. Ангел Пазител от небето слиза от небето при мен и ми носи Твоята воля. Свети Боже, Свети Безсмъртни, крещя към Тебе аз, същински Твой раб. Да бъде Твоята воля и да ме повелява, и аз ще вървя след Христос, Твоя Син, и ще популяризира Твоето име в молебствия. Амин. “

Прочетете молитвата три пъти и оставете свещта да изгори. Не би трябвало да забравяте, че е допустимо изцяло да измененията живота си единствено с времето: с Божията помощ трудностите, които ви пречат, ще бъдат унищожени и вашата орис ще се насочи в друга посока.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР