Модернизираният руски бомбардировач за дълги разстояния Ту-22М3М ще се превърне

...
Модернизираният руски бомбардировач за дълги разстояния Ту-22М3М ще се превърне
Коментари Харесай

Русия има неприятна изненада за бойния флот на САЩ

Модернизираният съветски бомбардировач за дълги дистанции Ту-22М3М ще се трансформира в неприятна изненада за американските военноморски сили . Това разгласи съветският боен специалист Юрий Кнутов в изявление за съветската държавна англоезична телевизия RT.

По думите му в околните години географията на потреблението на Ту-22М3М ще се разшири с помощта на програмата на съветското военно министерство за възстановяване на летищата и военните бази. Експертът припомнил, че в края на предходната година в Крим беше приключено строителството на нова писта на летище Белбек. Възможността за прекачване на Ту-22М3М в Крим съгласно Кнутов е изключително значима .

" В акваторията на Черно море постоянно навлизат американски разрушители. Ако обстановката се утежни, разполагането на бомбардировачи на полуострова ще бъде неприятна изненада за военноморските сили на Съединени американски щати ", разяснява той.

Модернизираният бомбардировач ракетоносец Ту-22М3М беше показан в Казан предишния август, след което беше предаден за наземни и летателни тествания. Според шефа на съветската Обединена авиационна корпорация съветските въздушно-космически сили ще получат бойната машина през 2021 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР