Модата няма възраст, ако желаете, можете да изглеждате стилно във

...
Модата няма възраст, ако желаете, можете да изглеждате стилно във
Коментари Харесай

Ярък външен вид за дами на елегантна възраст

Модата няма възраст, в случай че желаете, можете да изглеждате стилно във всеки един миг от живота си. И въпреки всичко възрастта въздейства върху избора на нещата. И след 50 години не трябва да избирате дрешника си по същия метод, както на 25 години.

Разгледайте облеклата си. Ако доминират тъмни или неутрални бежови тонове, е време да добавите малко бляскавост.

Жълтото е доста позитивен, безоблачен цвят. Но би трябвало деликатно да изберете тона. Неправилно определен звук може да придаде на лицето вреден тип. Можете да комбинирате жълто с ахроматични и бежово-кафяви тонове.

Стилната рокля – сафари в ярък цвят като горчица е превъзходен избор за ежедневни визии. Може да се добави с необятен колан.

1. 

Комбинация от блестящо жълти панталони и по-лека риза е още по-интересен, когато се добавя от черно-бяло яке на райета и сиви балерини.

2.

Ярко жълт пуловер се съчетава добре с фини черно-бели шарени панталони и черни ботушу.

3.

Оранжево

Портокалов цвят съвършено ще се впише в облиците на зрели дами. Това е топъл звук, студените оранжеви нюанси не съществуват в природата.

Комбинация от черни панталони и бяла блуза се добавя от оранжево яке от мека вълна с плетени ръкави и палантин в същия колорит. Оранжева чанта добавя визията.

4.

Лятна оранжева рокля с прав контур е превъзходен избор за релакс. Моделът е доста елементарен, само че наподобява ужасно заради яркостта на цветовете.

5.

Красива композиция от мрачно синьо и оранжево в този външен тип наподобява благородно и стилно. Оранжево покривало, облечено върху тъмносин костюм.

6. 

Ярко розово

Не приемайте, че розовото е цветът за дребните момиченца. Можете да носите розови неща на всяка възраст. Розовите се съчетават добре с мрачно синьо, кафяво и бяло.

Ярко розов панталон + тъмносин тъничък джъмпер – ефектна композиция. Допълва се от аксесоари в кафяви тонове.

7.

Тъмносин костюм ще искри с нови цветове, в случай че го допълните с розово яке.

8.

Удължено яке с предпазлив розов колорит е съвсем универсално нещо. Може да се носи с рокля с флорален принт в бежово, розово и кафяво.

9.

Ефектно алено

Естественото алено е ослепителен, само че остроумен цвят, който може да подчертае минусите. Възрастните дами би трябвало да извърнат внимание на благородни тъмни нюанси на цвета, както и на по-светли ягодови тонове.

Червеният панталон е видимо нещо. Допълнете го с черна блуза с бели точки.

10.

Червено сако е отлично допълнение към изображение, отбор от бяла блуза и сини дънки.

11.

Топло яке в коралов цвят може да разнообрази есенните ви визии с дънки и панталони.

12.

Зелено

Богатата нечестива палитра ви разрешава да изберете тона, която дава отговор на вашето лице. Цветът наподобява ужасно в композиция с бяло, черно и синьо.

Ябълково зелено палто ще сътвори живи есенни облици. Изглежда ужасно с тъмносини дънки и пъстър синьо-бял шал.

13.

Късо палто с цвят на борови игли наподобява добре, когато е съчетано със светлосини дънки. Палтото е приключено с кафяв кожен колан, затегнат в кръста.

14.

Зелен тип: Панталони, джъмпер и палта в разнообразни нюанси на зелено сформират елегантна композиция. Когато съставятеподобен облик, не би трябвало да избирате прекомерно контрастни тонове, нюансите на нещата се разграничават с 2-3 тона не повече.

15.

Имате ли ярки неща в дрешника?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР