АНАХАЙМ, Калифорния (AP) — Шейн Бийбър отбеляза шест седмици отстраняване

...
АНАХАЙМ, Калифорния (AP) — Шейн Бийбър отбеляза шест седмици отстраняване
Коментари Харесай

Асът на Guardians Шейн Бийбър се присъединява към Кливланд по време на пътешествието на Запад за първи път след операцията

АНАХАЙМ, Калифорния (AP) — Шейн Бийбър означи шест седмици премахване от интервенцията на Томи Джон с две значими събития.

Асът на Кливланд Гардиънс освен отстрани огромната скоба от дясната си ръка, само че и се върна със своите съотборници за първи път от началото на април.

Бийбър взе участие в шестте мача на Пазителите странствуване на Запад, което стартира в петък с мач през уикенда против Los Angeles Angels. Кливланд отива в Колорадо за серия от три мача в понеделник, преди Бийбър да се върне в подготвителната база на тима в Гудиър, Аризона, с цел да продължи рехабилитацията.

„ Страхотно е да мога да се срещна с момчетата, когато са на такова равнище (серия от седем победи). Беше занимателно да го виждам, както персонално, по този начин и отдалеко “, сподели Бийбър преди мача в събота.

Носителят на премията AL Cy Young за 2020 година претърпя реконструктивна интервенция на лакътния колатерален лигамент на десния си лакът на 12 април в Тексас. Освен премахването на скобата, Бийбър минава през ранен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР