Мнозина са мечтали да срещнат най-известната сляпа гадателка в света.

...
Мнозина са мечтали да срещнат най-известната сляпа гадателка в света.
Коментари Харесай

Ванга се страхувала от тези 3 зодии, ето защо

Мнозина са мечтали да срещнат най-известната сляпа врачка в света. Не всички обаче са имали това благополучие да се срещнат с Ванга.

Понякога тя сама е отказвала да одобри избрани хора. Според нейни доближени Ванга е приемала за рискови представителите на 3 съответни зодии.

Пророчицата вярвала, че хората родени под тези знаци, имат специфична сила – комбинация от мощ и шанс, написа Жената Блиц.

Скорпион

Ванга се опитвала да заобикаля връзката със Скорпиони, тъй като те били под закрилата на висшите сили. Кои обаче са били тези висши сили, тя по този начин и не прецизирала. След сходна среща ѝ трябвало доста време, с цел да се съвземе. Самата тя признавала, че ѝ е мъчно да влезе в главата им и да прочете мислите им.

По думите ѝ Скорпионите са в положение съвсем да хипнотизират хората. Скорпионите са решителни, подготвени на подвизи в името на задачата си. Това е една от дребното зодии, цялостни с несъгласия, като че ли в един човек има доста други. Хитростта и интелигентността разрешават на Скорпионите да бъдат отлични манипулатори, невероятно е да спечелите в спор с тях, съперникът постоянно ще бъде губещият.

Риби

Този знак се отличава с недоверчив шанс и дарба да планува бъдещето. Сред Рибите има доста хора с необикновени качества, те постоянно стопират на крачка пред неприятностите, надушват с лекост измамата и измяната, като че ли знаят по какъв начин да стъпят вярно.

Ванга е избягвала срещите с тези хора поради тяхната мощна сила. Освен това пророчицата е била сигурна, че те нямат потребност от помощ и сами могат да решат ориста и бъдещето си.

За разлика от Скорпионите, Рибите притеглят другите не с хипнотичната си харизма, Рибите са по-скоро психолози. Те елементарно разчитат настроенията, препоръките им се правят оценка от другари и родственици. Рибите не изпъкват в компанията на другари или в фамилния кръг, постоянно се държат като равни.

Лъв

Ванга се опитвала да не приема Лъвове по същата причина, заради която избягвала и срещи със Скорпиони и Риби. По думите ѝ измежду Лъвовете имало доста хора със качества на екстрасенс. Те са сложни за разчитане. За разлика от предходните два знака, Лъвовете имали мощ, която не могат да управляват. Тяхната сила, по думите на Ванга, била като безпорядък. Това превръщало позитивните черти на Лъва в негативни.

Те са мощни и напористи, само че в случай че нещо не се получи по метода, по който те са желали, са способни да го скапват до основи. Много са харизматични, само че и обидчиви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР