Тийнейджърската дартс сензация Люк The Nuke“ Литлър продава използваните си

...
Тийнейджърската дартс сензация Люк The Nuke“ Литлър продава използваните си
Коментари Харесай

Тийнейджърската дартс сензация Люк Литлър бие използвани спортни тениски за до £800

Тийнейджърската дартс сензация Люк „ The Nuke “ Литлър продава употребяваните си тениски за мач за съвсем £800. Люк завоюва сърцата на нацията, когато по-рано тази година, на 16 години, той стана най-младият състезател, достигнал финала на международния шампионат по дартс на PDC.

Сега възходящият му легион от почитатели може да вземе подписана и сложена в рамка тениска, носена на шампионата от младата звезда за £799,99. Други фланелки, носени от мачове, също се продават на уеб страницата на неговото управление на цени от £399,99 нагоре. Люк, в този момент на 17 години, от Уорингтън, Чешър, завладява дартс като стихия, откогато избухна на сцената предходната година, когато стана международен първенец за младежи на PDC. Той може да е изгубил международния край за старша възраст със 7-4 от Люк Хъмфрис през януари, само че от този момент е осребрил славата си с поредност от покупко-продажби за артикули.

Комплектите дартс, носещи прякора му „ Ядреното оръжие “, варират в цената от £14,95 до £102,95 за волфрамовите, проектирани съгласно спецификации...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР