Върховният съд отхвърли предложение на Съвета на окръг Лейтрим за

...
Върховният съд отхвърли предложение на Съвета на окръг Лейтрим за
Коментари Харесай

Съветът на Лейтрим губи наддаването за предотвратяване на използването на бивш хотел за търсещи убежище

Върховният съд отхвърли предложение на Съвета на окръг Лейтрим за попречване на потреблението на някогашен хотел за настаняване на 155 претенденти за интернационална протекция.

Г-н арбитър Ричард Хъмфрис откри, че препоръчаното потребление на хотел Abbey Manor в село Dromahair, Co Leitrim, не е нелегално, както се твърди от съвета, и „ може да продължи “.

Той сподели, че притежателят Dromaprop Limited имаше право да се възползва от освобождение при обмисляне, с цел да промени предназначението на хотела, който беше затворен по време на финансовия срив през 2009 година, с цел да настани „ предпазени лица “ според 12-месечен контракт с Министерството на интеграцията.

Той отхвърли настояването на съвета за заповед, забраняваща краткотрайното настаняване на търсещи леговище в пространствата.

Той също откри в интерес на Dromaprop в обособен случай, взет по отношение на решенията на съвета, отхвърлящи неговия документ за сходство на постройката за работи към преобразувайте хотела за потребление като наст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР