Много хора вярват, че отношенията от разстояние никога не биха

...
Много хора вярват, че отношенията от разстояние никога не биха
Коментари Харесай

Щастлива връзка от разстояние? Напълно възможно

Много хора имат вяра, че връзките от разстояние в никакъв случай не биха проработили. Подобни връзки са определяни за безперспективни, сложни, несериозни, водещи само до загуба на време, чувство за непрекъсната самотност и отчаяние. Но въпреки това, има огромен брой двойки, които са изправени пред предизвикването на любовта от отдалеченост и съумяват да запазят връзката си. Понякога животът ни изненадва и ни подлага на разнообразни тествания, слага ни в обстановки, които не зависят от нас, само че би трябвало ли това да е причина да прекратим връзките с индивида, който обичаме?

Разстоянието, което разделя двама влюбени, може да има и позитивно въздействие върху връзката, развиването и обогатяването ѝ, като прави и най-простите неща специфични – опцията да държиш обичания човек за ръка, да се храните дружно на една маса, чувството за непосредственост, разходките дружно, удоволствието да чуеш смеха на другия, прегръдките, нежният досег на устните. Технологиите доста оказват помощ да се усещаме покрай обичаните си хора.

“Живеем във връзка, само че се постанова да живеем и настрана. Колко тъкмо сме свързани и какъв брой - разграничени ”

Проучване, направено в Съединени американски щати сочи, че над 3 млн. двойки сключили брак, живеят разграничени заради разнообразни аргументи, като броят пораства с всяка последваща година. Друго проучване измежду 600 двойки демонстрира, че в първите 3 година на брака, 1 от 10 двойки е подложена на връзка от огромно разстояние. Доктор Глуднер, който изследва трендовете във връзките от разстояние показва кои са главните аргументи за тях: служебни задължения, обучение, запознанство в интернет, предпочитание за премеждие, потребност от повече независимост. На базата на огромния брой проучвания на взаимоотношения от този вид, експертите дават избрани препоръки, които да бъдат в помощ на двойките:

Избягване на несъразмерната връзка. - приемете, че обичаният човек има живот там, където се намира и това всекидневие действително не включва вас. Не го обсебвайте в желанието си да преодолявате дистанцията.

Искреност – говорете намерено, споделяйте терзанията си, не се поддавайте на мисли за несъществуващи проблеми, по-добре поговорете със своя сътрудник и му обяснете по какъв начин тъкмо се чувствате. Нямате време за мусене и безмълвие. Искреното другарство е главното гориво на вашата връзка.

Определяне на някои правила, с цел да са ясни упованията от връзката - и двете страни би трябвало да одобряват това състояние и да търсят способи то да е функционално;

Честа и изобретателна връзка – съществуват десетки благоприятни условия за онлайн връзка, разнородни приложения за шерване на звуков запис или видео. Възползвайте се от тях, забавлявайте се и споделяйте между тях, а не в обществените мрежи. Запазете интимността.

Избягване на „ рискови ” обстановки – не лъжете колегата си, в случай че имате проекти да излезете с огромна група на заведение или бар, избягвайте срещите с хора, които намерено флиртуват с вас – би трябвало да се научите да разпознавате рисковите обстановки преди да попаднете в тях. Слушайте мозъка, освен сърцето си.

Правете неща дружно – може да сте разграничени от хиляди километри, само че постоянно съществува опция да вършиме разнообразни неща дружно – играйте някоя занимателна игра онлайн, гледайте забавно видео едновременно, което по-късно да дискутирате, пазарувайте дружно за дома през интернет и най-важното - бъдете изобретателни и спонтанни.



Взаимни визити – визитите са в основата на поддържането на връзки от отдалеченост. Можете да извършите избран график, който да е комфортен и за двамата. Така не е нужно единствено единият да пътува непрекъснато, упованието и вълнението да отидеш при обичания човек, дружно с копнежа и въздържанието, ще създадат всяка среща в същински празник на любовта ви.

Научете се да бъдете интимни без физически контакт – има разнообразни благоприятни условия, които можете да опитате (видео, фотоси, разговори). Открийте това, което ви кара да се чувствате свързани. Обикновено двойките се тормозят от сходни моменти в общуването, само че експертите са на мнение, че няма нищо неприятно и смущаващо в това да се опита нещо ново.

Поставяне на обща цел – дано общата цел за развиване на взаимоотношенията ви в бъдеще бъде водеща и да служи за ентусиазъм във връзката. Временно ли е това състояние, планирате ли да живеете дружно. Не позволявайте задачата да се изплъзва.

Пълноценно потребление на свободното време - когато сте сами за дълъг интервал, можете да отделите време за срещи със фамилията и другари, разнообразни курсове или спорт. Развийте някой собствен гений или направете нещо хубаво за себе си, което постоянно сте отлагали.

Размяна на специфични предмети – постоянно се опитваме да съхраняваме мемоари в разнообразни предмети, с вярата, че когато мозъкът ни подведе, можем просто да погледнем към дадена движимост, с цел да си спомним за някое отлично прекарване дружно. Изберете вашите специфични талисмани на любовта и ги носете със себе си – всякога, когато ги погледнете или докоснете, ще се сещате с усмивка за прелестен момент с обичания човек.

Позитивно отношение – сигурно ще има моменти, когато ще се чувствате разочаровани и това е изцяло обикновено, само че с цел да запазите връзката си макар дистанцията, се старайте да упражнявате мозъка си да приема обстановката положително, като опция за подсилване на връзките, като личностно израстване и премеждие. Приемайте на обстановката като опция за инспекция на сериозността в връзките. Позитивният взор постоянно е по-добрият избор от терзания, ревнивост и негативизъм. Търсете другия ъгъл на вашите връзки.

Връзките от отдалеченост са сложни и изискват старания и от двете страни, с цел да могат да проработят, само че в случай че сътрудниците в действителност държат един на различен и имат вяра в общото си бъдеще, могат да запазят доверието и чистотата в своите отношение макар компликациите. Дистанцията не значи нищо, когато някой значи всичко за нас. Много точна за такава обстановка е сентенцията: „ Ако желаете да живеете дружно, първо би трябвало да се научите по какъв начин да живеете отделени. ”
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР