Много философи са се опитвали да опишат щастието и са

...
Много философи са се опитвали да опишат щастието и са
Коментари Харесай

За щастието няма рецепта, всеки го приготвя с аромата на собствените си чувства

Много философи са се опитвали да опишат щастието и са били на разнообразни отзиви за това по какъв начин да достигнем положението на щастието. Някои от тях показват, че това е положение на вътрешен мир, до момента в който други го дефинират като надълбоко задоволство. Някои от тях свързват по този начин мечтаното благополучие с духовността, до момента в който други считат, че можете да бъдете щастливи без причина.

Наистина се чудя за какво хората толкоз доста са се затруднили да опишат щастието, до момента в който има практично и разумно изложение за това, най-малко съгласно мен- щастието е отсъствието на неприятни страсти.

Какво е щастието?

Щастието това са прелестните усеща и страсти, които всеки човек изпитва в живота си. Ако се чувствате уплашени, тогава не можете да се чувствате щастливи, в случай че се чувствате депресирани, също не може да изпитате наслада.

За щастието няма рецепта. Всеки го подготвя с аромата на личните си усеща. За някои то ухае на обич и съгласие, за други има усет на триумф и самопризнание. За трети то е семейство, а някои може да го одобряват като нещо материално.

Определението за благополучие не е универсално

Имам другар, който не се радва на нищо повече в живота си, в сравнение с да седи самичък на някое умерено място. Друг мой другар се усеща извънредно благополучен, когато се среща с нови хора, а имам и прочут, който се усеща благополучен, когато съумява в живота, когато построява блестяща кариера.

Една от грешките, която вършат доста хора, когато се пробват да дефинират щастието е, че считат, че има универсално определение за това, до момента в който в действителност моето благополучие е друго от вашето благополучие. Това е самата истина!

За да сте същински щастливи, би трябвало да можете да разберете по какъв начин работи вашата лична система за благополучие, след което да работите върху обезпечаването на нещата, които ви вършат щастливи.

Започнете още в този момент!

Намерете смисъл в живота си. Радвайте се на дребните неща!

Да, понякога може да се чувствате зле, само че отношението ви дано остава същото. Създайте личното си благополучие със личните си ръце, макар всички трудности, с които се сблъсквате в живота си.

Точно както всичко, за което се борим и за което ни пука, щастието също е едно от най-важните неща в живота ни. Или ще го вземем още в този момент, или ще продължим да се борим за него, до момента в който не го получим, нямаме други благоприятни условия!
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР