Зодия Риби на 2 май е добре да изясни всичко

...
Зодия Риби на 2 май е добре да изясни всичко
Коментари Харесай

Хороскоп за 2 май четвъртък: Да се скара с половинката си зодия

Зодия Риби на 2 май е добре да обясни всичко премълчано с половинката си, в случай че би трябвало малко и да се поскара.

Целият хороскоп от:

Овен

Днес за Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да се настрои по Вашия темп. Затова понякога той ще прави непредсказуеми и неразбираеми действия, които доста елементарно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно възприятие и не го следвайте. Проявете толерантност.

Телец

От този ден е изцяло евентуално да започнете нещо ново. Вариантите са доста: с нов обичан човек, изобщо без него или пък с предходния, само че на нов лад. При всички случаи някакъв детайл на оригиналност би трябвало да участва през днешния ден обезателно.. Ако ли пък всичко Ви устройва, просто кажете нов комплимент или подарете хубав букет цветя. Също е излаз.
 

Близнаци

Денят ще се подрежда забавно, и в рамките на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че би трябвало да сте изцяло удовлетворени. Непременно ще се окажат благоприятни условия да се деянията. В интерес на истината ще се наложи да „ поизбутате ” някого от сътрудниците или неотдавнащни настоятелен сътрудници, а това, несъмнено, няма да добави естетика в връзките. Финансови усложнения са вероятни за тези, които възнамеряват огромни покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате чудесно времетео си със своите близки, в случай че се откажете от разискване на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли през днешния ден биха Ви дали кой знае какъв брой потребни препоръки и отзиви.
 

Рак

Днес ще Ви бъде много мъчно „ да се задържите на повърхността ”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият обичан човек. Но не се увличайте - сламката надали е най- надеждната опора и отбрана.
 

Лъв

Готови сте да напуснете мястото си? Наистина да оставите „ домашната база ” и да се осмелите да извършите крачка напред? Разбира се, че сте подготвени. Какво пък, небесата са оределили: време е, да се отправите на някъде. И в случай че в действителност го желаете, изберете си компания и започвайте да вършиме проекти – в общи линии, несъмнено. Възможно е в този момент да не можете да извършите замисленото, само че в случай че започнете да вършиме проекти, ще се почувствате, като че ли към този момент стартирате да ги реализирате. Тъй като сте изцяло уверени в своята неотразимост, вероятността за нови запознанства е доста огромна. За страдание, започващите през този ден връзки надали ще са доста продължителни и постоянни. Все отново се надявайте и на делово предложение, което да е в сходство с Вашите упоритости и желания.
 

Дева

За страдание в листата на целите на Вашия обичан човек през днешния ден напълно няма да бъдете преди всичко. Даже е допустимо да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на назад във времето всички други негови полезности, с цел да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то вечно.
 

Везни

Разкъсвате се сред две противоположни стремежи - да запазите това в строга загадка, или назад - да разкажете на всички това, което знаете. Това е нелек избор. Настроени сте за другарство и обстановката ще бъде такава: или всичко, или нищо. Звездите Ви подтикват, по-скоро да вземете решение. Но откакто извършите своя избор, не се съмнявайте нито минута. Нека всички останали играят игри! Вие останете над тези неща!
 

Скорпион

Мислели сте, че сте купили всичко, което Ви е нужно, само че внезапно сте се стили, че има и още нещо, което сте не запомнили. След като сте си изяснили защо става дума, подготвени ли сте, да тръгнете да търсите мечтаното? Само не се престаравайте! Помнете че не постоянно по-голямото и по-скъпото е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено - дори една роза може да направи човек благополучен за през целия ден а дори за седмица и година.
 

Стрелец

Днес ще Ви се желае да разнообразите своя обичан човек, с цел да излезе от полусънното положение и да се реши в края на крайщата на някаква сериозна постъпка. Да се опитате да изтеглите от блатото хипопотам е много сложна работа, само че Вашата теглителна мощ може да се окаже, че е за завиждане!
 

Козирог

Ако у Вас се е натрупало огромно количество необработена информация( обстоятелства, числа, разнородни сведения), още от самата заран се заемете с нейната систематизация. Това е уместно време за сформиране и проучване на длъжностни указания, заповеди, за изпращане на настоятелен писма и осъществяване на служебни заседания. Всички средства за връзки, с които разполагате, би трябвало да бъдат в редовност и да действат идеално. Не неприятен миг за посещаване на доктор, за закупуване на нов лекарствен препарат, за начало на курс с истински лечебни процедури.
 

Водолей

Жизненият Ви капацитет е снижен, а това демонстрира, че се нуждаете от отмора. Само не си мислете, че звездите предлагат цялостно бездействие: просто не би трябвало за през днешния ден да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е прекомерно евентуално да извършите сполучливи покупки. Денят е подобаващ за срещи с далечни родственици и визити на другари. Стремейки се да се покажете доста гостоприемни, ще се визиите като прелестни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни питиета, тъй като след използването им ще се почувствате зле.
 

Риби

Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да си покрещите с обичания човек един на различен. Не в смисъл да се скарате, а просто да поиграете на свада, изясняване на връзките и световен скандал. И ще се насмеете на воля, и ще свалите напрежението, и гласните си връзки ще разработите. Колко изгода от елементарни гръмки звуци!

Затова давайте непосредствено.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР