Митко Бербатов всяка седмица прави анализи на своя сайт. Той

...
Митко Бербатов всяка седмица прави анализи на своя сайт. Той
Коментари Харесай

Бербатов: Майната ви на хора като Венци

Митко Бербатов всяка седмица прави разбори на своя уебсайт. Той обича да приказва непосредствено, почтено и не държи да се харесва на всеки. Такъв си беше и като футболист.

Ето някои много забавни неща от последните му коментарии.

" Пуснах му на Стоичков SMS за празника и му пожелах единствено да е здрав, нищо повече! Имах удоволствието да работя с Ицо, когато ми беше треньор в националния тим. Разбирахме се отлично и той ми даваше независимост да показвам себе си на терена!

Претендентите за купата съгласно мен са " Лудогорец " и ЦСКА. Като изявения любимец е " Лудогорец ". Участието в Европа дава опция на нашите тимове и играчи да покажат на какво са способни пред по-голяма публика и може би някой от играчите да бъде продаден,

Публиката. Много деликатна тематика! От една страна имат право, защото се пускат фенове на други събития, и то на закрито! Но от друга - видяхме, че за жалост не сме от най дисциплинираните почитатели и незабавно се получава струпване на доста хора на едно място.

Но не се ли съблюдават ограниченията, виновността ще бъде отново на почитателите и стадионите отново ще бъдат затворени!

Петър Жеков е един от най-голямите голмайстори в България, даже може би най-големият. Но идва миг, в който съвсем всеки връх бива усъвършенстван. Трябва да се радваме и почитаме професионализма и целеустремеността на хората, които чупят върхове!

Венци Стефанов? Венци мина 70 години и няма място в идващия Изпълнителен комитет. Но в действителност мисълта да пусне кокала го ужасява. Лошото е, че от изказванията му, когато приказва за други хора, толкоз постоянно се чува прям расизъм, дискриминация, неистини, че се чудя по какъв начин му дават поле за изява?

Защото аз олицетворявам смяната, а тя не се желае и не се търси от избрани хора! 

Аз споделих " майната ви " навръх такива хора от ръководството на футбола, които не почитат триумфите на другите, хора, за които злобата и интригите са всекидневно занятие. " Майната ви ", която видяхме че се получи отново преди известно време, тъкмо заради същите аргументи. И отново ще се случи, в случай че се продължава по същия метод.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР