От ръководството на футболния отбор ЦСКА съобщиха, че днес са

...
От ръководството на футболния отбор ЦСКА съобщиха, че днес са
Коментари Харесай

ЦСКА внесе над 21 млн. лв. в Спортни имоти Българска армия

От управлението на футболния тим ЦСКА оповестиха, че през днешния ден са импортирани 21 373 500 лв. в " Спортни парцели Българска войска " (СИБА) - взаимното сдружение сред страната и " армейците “, което е ангажирано с обновяването на клубния стадион " Българска войска " и подготвителната база на отбора в Панчарево.

“С това изпълнихме законовия си ангажимент да влагаме общо 28 498 000 лева в сдружението. Средствата ще бъдат употребявани за реорганизация и рационализация както на стадион „ Българска войска “, по този начин и базата в Панчарево, която също имаме устрема да преобразим. Не чакаме всичко да се случи безпрепятствено и по вода. Напротив – знаем, че ще срещаме проблеми от недоброжелатели и ще се сблъскваме с редица проблеми, само че сме твърдо решени да се оправим с всичко по пътя към построяването на нов „ армейски “ дом “, написаха от ЦСКА в обществените мрежи.

Демонтажните действия по стадион " Българска войска " започнаха при започване на април. Очакванията построяването на новото съвременно оборудване да завърши до есента на 2026 година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР