Мира Добрева се срина след поредната мисия на ВИП Брадър.

...
Мира Добрева се срина след поредната мисия на ВИП Брадър.
Коментари Харесай

Мира Добрева спретна страшен сеир в ефир, ето защо

Мира Добрева се срина след следващата задача на ВИП Брадър. Той и даде задача да направи изявление сама на себе си.

" Не съм подготвена. Не желая. Обичам тази игра, само че не съм подготвена да платя тази цена ", стартира да плаче с глас Мира още преди да е прочела въпросите, на които би трябвало да отговори.

" Нося си короната от тръни и злато. Не желая да се разгадавам. Моята история е тъжна. Не желая да рева ", ридаеше Добрева.



" Треперя, тъй като не желая да наподобявам слаба. Аз не одобрявам това, което съм. Човек е това, което е бил в детството си. Родена съм в дребен град, само че израснах в малко село. Там има повече дребни хора. От това изявление желая да се помни, че аз знам какъв брой ми е дало селото. Аз нижех тютюн. Ставахме в 4:30 ч. Мразя го този час, както ненавиждам и тютюна. Ядях млякото от кравата, а желаех хубава храна в хубава паница. Татко ме караше да върша вади, аз не ги правех напълно прави и той ме удряше с дръжката на лопатата. Четох " Тютюн " и повръщах, написа Блиц. Исках да се окъпвам непрекъснато, с цел да не замирисвам на катран. Пръстчетата ми са още криви от брането на тютюн ", не спираше да плаче Мира.

" Най-болезненият ми спомен е обвързван с татко ми и осъзнаването, че той е болен. Когато чух, че татко ми ще си отиде се пречупих. От ковчега му е най-болезненият ми спомен. После последваха още. Беше борба на характери и доказване на дойда в огромния град и в малкия екран. Надявам се да изкореня този комплекс от себе си. Сигурно това минало ме е направило толкоз ранима ", хълца телевизионерката.

" Не се усещам обичана. Искам още думи и докосвания и топлина. Жоро ми дава доста, само че желае да го разбирам без думи, а аз нуждая се от думи. ", приключва изповедта си тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР