Министърът на вътрешните работи Валентин Радев коментира в сутрешния блок

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев коментира в сутрешния блок
Коментари Харесай

Достатъчни ли са оставките на Радев, Нанков и Московски?

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев разяснява в утринния блок на Нова телевизия акцията против семейство Арабаджиеви и жестоката автобусна злополука на пътя Своге – София, при която починаха 17 души, а 21 души бяха ранени.

Припомняме ви, че Радев, дружно с Николай Нанков и Ивайло Московски подадоха оставки в петък поради тежката злополука на 25 август.

Относно настаняването на гостите по време на евродепредседателството ни в хотел „ Маринела “, Радев изясни, че това е било едно от дребното места, където е можело да се настанят подобен брой хора. По думите му е имало отправени предложения и към други хотели, само че някои не са се съгласили.

„ Обществено напрежение има поради злополуката, макар работата ни. Оставките ни са доказателство за политическата отговорност на ГЕРБ. Направихме доста, само че все пак стана нещастието. Просто се случи. И кой министър председател няма да вземе такива ограничения, кой министър няма да си подаде оставката? “, попита Радев.

На въпрос дали Красимир Ципов ще се оправи с поста министър на вътрешните работи, Валентин Радев отговори, че не може да разяснява. „ Това е работа на премиера “, добави той.

Във връзка със случая Харманли и злополуката сред бащата на президента и неработоспособен, министърът в оставка съобщи, че е възмутително това, което се е случило с униформените там.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР