Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник
Коментари Харесай

Каракачанов: Решението на НС е най-важно за закупуването на нов тип изтребители



Министърът на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила бе безапелационен, че нашата авиация има запас да пази небето ни. "Имаме задоволително доста самолети на земята, а ние водим разногласия какъв брой милиарди да похарчим, с цел да купим нова ескадрила ", съобщи кореспондент на Novini.bg.

Военният министър добави, че не го тормози фактът, че ще бъдат прегледани нещата изначало, "в края на краищата Народно събрание е в правото си да направи отчет ". Решението на Народно събрание е най-важно за закупуването на нов вид изтребители. „ От трите дадени предложения двете са за остарели самолети. Връщането на една оферта не значи, че тя ще завоюва. Ако парламентарната комисия реши, че са позволени нарушавания и се стартират договаряния, това не значи, че някой от тях е спечелил “, посочи министърът.

„ Предприели сме ограничения във връзка с изтребителите МиГ-29, добави Каракачанов. По думите му сме почнали договаряния с Русия да получим лиценз за правим поправки в нашите фабрики. „ Те са положителни и могат да бъдат на въоръжение до 2029-2030 година “, съобщи министърът. Той бе безапелационен, че би трябвало да се опитаме да възстановим качествата на в този момент съществуващите самолети

Решението на Народно събрание е най-важно за закупуването на нов вид изтребители

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР