Минаха романтичните времена, когато влюбените си разменяха картички-валентинки, купуваха си

...
Минаха романтичните времена, когато влюбените си разменяха картички-валентинки, купуваха си
Коментари Харесай

За Деня на влюбените. Кой е най-новият хит

Минаха сантименталните времена, когато влюбените си разменяха картички-валентинки, купуваха си сърчица и се глезеха с белгийски бонбони и френски виновност. Новата действителност върна тоталния прагматизъм и подаръците  са за дома, не за сърцето.

Търговците към този момент оповестиха новите цени за празника, написа Телеграф. 200 лв. спестят мъжете с пералнята Валентинка, която е безспорният фит. Магазините за електроуреди са оповестили за 14 февруари ударни понижения за всички артикули, които варират от 50 лева до 1000 лева Акциите ще са до вторник в това число. Опашките към този момент са факт. Чака се за перални, сушилни, ютии, тв приемници, хладилници и смарт телефони.
-->
Хладилник с фризер на известна марка може да купите сега за 1000 лева, понижен от 1350 лева, а хладилна витрина със специфичен виноохладител излиза 860 лева, понижена от 980 лева Кафе машина може да намерите за 134 лева, понижена от 215 лева, ютия за 70 вместо за 100 лева и фурна за вграждане за 1000 лева със остаряла цена 1300 лева Телевизорите също са измежду най-пласираните продукти. Със 150 лева надолу за 1000 лева ставате притежател на 65-инчов екран със специфична технология на звука, wi fi, оптичен излаз и други екстри. Има и 75-инчови оферти за 6000 лева, като предходната им цена е била 7200 лева

Смартфоните, часовниците и гривните се пласират с до 20 % по-евтино.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР