Микроскопично зелено копие на чанта на френската модна къща Louis

...
Микроскопично зелено копие на чанта на френската модна къща Louis
Коментари Харесай

Продадоха копие на чанта на френска модна къща с размерите на зърно сол

Микроскопично зелено копие на чанта на френската фешън къща Louis Vuitton беше продадено за $63 000 , съобщи CNN. Според публицистите на изданието за аксесоара, основан от американската марка MSCHF, бе изложен на търга на Joopiter. Известно е, че продуктът е по-малък по мярка от зърно сол, защото размерите му са 657 на 222 на 700 микрометра. Освен това предметът може да премине през ухото на иглата .

В същото време основният изобретателен шеф на упоменатата марка Кевин Уизнер съобщи, че основателите се стремят да привлекат вниманието на обществото към непрактичността на първокласните чанти заради прекомерно дребните им размери. Поради тази причина MSCHF реши да докара тази наклонност до разумния й край и да лиши продукта от неговата полза.

По-рано през юни най-скъпият камък в света беше продаден за милиони долари. Рубин, наименуван Estrela de Fura, беше продаден за рекордните 34,8 милиона $, което го направи най-скъпият драгоценен камък, продаден на този търг. Рубинът беше открит преди към година в мина в Мозамбик от канадската компания Fura Gems и беше разказан като " извънредно необичаен " и " най-ценният и значим " камък.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР