Холандският изпълнител Йост Клайн беше отстранен от днешния финал на

...
Холандският изпълнител Йост Клайн беше отстранен от днешния финал на
Коментари Харесай

Вижте защо отстраниха изпълнител от финала на Евровизия

Холандският реализатор Йост Клайн беше отхвърлен от днешния край на Евровизия единствено часове преди събитието след случай, който е обвързван с несъгласията към присъединяване на Израел по време на войната в Газа.

„ Шведската полиция проверява тъжба, подадена от представителка на продуцентския екип след случай след осъществяването му на полуфинала в четвъртък вечер “, се споделя в изказване на Европейския съюз за радио и телевизия. „ Докато правосъдният развой тече, не би било уместно той да продължи в надпреварата. “ Шведската полиция сподели пред AФП, че е разпитала мъж за хипотетично " заплашване ".

„ Престъплението е осъществено на арената в Малмьо в четвъртък вечерта “, сподели представителят на полицията Пеле Вамстад.

Холандският публичен ефирен оператор Avrotros сподели пред Агенция Франс Прес в имейл, че намира този ход за „ несъразмерен “, добавяйки, че е „ шокиран от решението “.

На конференцията след втория полуфинал Клайн неведнъж покри лицето си с холандско знаме, което наподобява показваше, че не е склонен да бъде подложен до израелския играч Еден Голан.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР