Най-новото попъление в портфолиото от смарт часовници на Huawei –

...
Най-новото попъление в портфолиото от смарт часовници на Huawei –
Коментари Харесай

Новият HUAWEI WATCH FIT 3 вече е на българския пазар

Най-новото попъление в портфолиото от смарт часовници на Huawei – Watch Fit 3, неотдавна показан на световно събитие в Дубай, към този момент е на българския пазар, с помощта на Yettel, A1, Vivacom, Технополис, Ozone.bg и други сътрудници на дистрибутора Polycomp. В пастелно бяло и розово, както и в класическо черно, с каишки от флуороеластомер, той към този момент се предлага на целесъобразна крайноклиентска цена от 299 лв.. В края на май се чака и версия с бяла кожена каишка на целесъобразна цена от 349 лева

Модният тъничък профил е водещият принцип при дизайна на серията смарт часовници с правоъгълни циферблати HUAWEI WATCH FIT от самото ѝ основаване. След четири години и три стартирани генерации, напълно новият HUAWEI WATCH FIT 3 дебютира с обновен дизайн и технологии. Той се отличава с изцяло надграждане на квадратния дизайн, майсторска направа на материалите и интерактивен интерфейс, всичко това в унисон с концепцията  „ Fashion Squared “.

Концепцията на Huawei –  Fashion Squared, води трендовете в носимите устройства, като съчетава хармония с продуктивност в новаторски квадратни дизайни. Новият модел вкарва нов метод за водене на съвременен и здравословен метод на живот.

HUAWEI WATCH FIT 3 преструктурира квадратната форма на серията FIT, съвременна младежка квадратна хармония. Часовникът също по този начин идва с цялостни спортни и здравни актуализации – усъвършенствано преживяване в приложението StayFit, както и новите TruSleepTM 4.0 и TruSeenTM 5.5 за холистично наблюдаване на здравето. Потребителите могат да изследват добавените 5 нови спортни режима, в това число падел и интелигентни спортни оферти.

FIT Style Design: Въплъщение на „ мода, иновация и специфичност “

HUAWEI WATCH FIT 3 трансформира правоъгълния циферблат на предходните си генерации в нов съразмерен квадратен форм-фактор. Корпусът на часовника се отличава със заоблени ръбове и  ъгли, като играта на цветове и форми в дизайна въплъщават младежкия самоуверен взор към живота. Изработката на корпуса от алуминиева сплав показва минималистичен жанр с чувство за висока класа.

Часовникът е също толкоз комфортен, колкото и моден – тежи единствено 26 гр. и е тъничък едвам 9,9 мм, това е най-лекият и тъничък квадратен смарт часовник на Huawei до момента. Потребителите могат да избират всред необятен набор каишки от щадящи кожата материали. HUAWEI WATCH FIT 3 има press-to-release „ Link “ дизайн, допускащ освобождение единствено с едно натискане.

HUAWEI WATCH FIT 3 разполага с ултралек 1,82-инчов AMOLED 2.5D екран, който реализира 77,4% съответствие екран към тяло, предлагайки 10% нарастване на площта на екрана и оптималната бляскавост от 1500 нита. Той автоматизирано се настройва към средата на потребителя, осигурявайки оптимална видимост при условия на слаба или ярка светлина.

Балансирайте калориите с технология за следене на придвижването от последващо потомство

HUAWEI WATCH FIT 3 надгражда изцяло своите спортни функционалности, основани на три области от навиците на потребителя – хранене, придвижване и поддържане на добра форма. Приложението Stay Fit е усъвършенствано, предлагайки персонализирани препоръки за ръководство на тежестта, с цел да помогне на потребителите да се „ хранят “ по-добре. То разполага с обновена световна база данни от 50 страни с калории и дава хранителен разбор за поощряване на уравновесена диета и режим на извършения. Всичко това прави ръководството на тежестта по-лесно и научно основано.

С цел стимулиране на повече „ Движение “ измежду потребителите, HUAWEI WATCH FIT 3 вкарва Smart Suggestion. Ако задачите за ежедневна интензивност или загуба на мазнини не са реализирани, часовникът ще предложи видове извършения и дълготрайност въз основа на навиците на потребителя и метеорологичните условия – познавайки го по-добре, в сравнение с би могъл всеки персонален треньор.

Часовникът прибавя и “Fitness ” функционалности, фокусирани върху поддържането на добра форма, добавяйки извънредни и завладяващи аудио и анимационни фитнес инструкции за загряване и разпъване. Приложението HUAWEI Health App предлага над 660 подготвителни курса, в това число сесии за изгаряне на мазнини и оформяне на тялото, формирани от водещата световна фигура във фитнеса и метода на живот – Памела Рейф. Потребителите също по този начин могат да изследват 5 нови спортни режима, захранвани от HUAWEI TruSport™, това включва падел и футбол, общо над 100 спортни режима, обхващащи градски, водни и действия навън.

Здравни индикатори с по-голяма точност и нововъведения

Оборудван с най-новия научно основан инструмент за следене на съня HUAWEI TruSleep™ 4.0, HUAWEI WATCH FIT 3 предлага по-прецизно наблюдаване на съня. В допълнение, новата функционалност за следене на дишането при сън разрешава на потребителите да спят по-спокойно. Тънкият дизайн подсигурява чувство за безтегловност при носене на китката, което разрешава часовникът да се носи комфортно през цялото денонощие.

HUAWEI WATCH FIT 3 прибавя HUAWEI TruSeen™ 5.5 за възстановяване точността на следене на пулса. Алгоритъмът към този момент включва функционалност за самообразование, оптимизираща опциите за наблюдаване в сюжети със слаби сигнали. Жените, които търсят по-добро ръководство на репродуктивното здраве, могат също да се насладят на новия аспект на календара, който разрешава на потребителите да видят настояща, предходна и идна информация за менструалния цикъл с един взор. Новото допълнение на функционалността за запис на признаци непосредствено от часовника улеснява записването на менструални данни, осигурявайки деликатна грижа за женското здравето.

Живейте по-интелигентно и по-лесно

Само с едно зареждане, HUAWEI WATCH FIT 3 може да поддържа до 10 дни живот на батерията[2], с цел да е до дейните консуматори повече от седмица. Дори при по-честа приложимост типичният потенциал може да издържи до 7 дни. Също по този начин HUAWEI WATCH FIT 3 се зарежда бързо, изисквайки единствено 10 минути зареждане, с цел да издържи през целия ден.

UX визуализациите на HUAWEI WATCH FIT 3 също са усъвършенствани като част от цялостното възобновяване на дизайна, въвеждайки чисто нов квадратен UX жанр с богати цветови схеми и дизайн в жанр списание с наедрял шрифт. UX интерфейсът е планиран да бъде по-завладяващ: цветът на фона в спортния режим към този момент се трансформира с пулса, тъй че потребителите могат инстинктивно да четат информация единствено с бърз взор.

С все по-разнообразния метод на живот на младежите, функционалностите на HUAWEI WATCH FIT 3 също се усъвършенстват, поддържайки възпроизвеждане на музика, отдалечено затваряне и напомняния (текстови известия, обществени приложения), бързи отговори на известия, прогноза за времето, помощник и други

Следващата стъпка в бъдещето на носимите Huawei устройства

В това ново десетилетие на носими Huawei устройства, компанията продължава да води световната наклонност за смарт часовници с разнообразна естетическа философия. Скорошните и идни артикули за носене на марката оферират както класическа грациозност в кръгли форми, по този начин и съвременен метод в квадратни форми, резониращи с самостоятелните естетически желания и фешън усети.

Наличност

Продуктът към този момент е разполагаем на българския пазар в комерсиалната мрежа на A1, Yettel, Vivacom, Технополис и сътрудниците на дистрибутора Polycomp, измежду които Ozone.bg, на целесъобразна цена от 299 лв. за разновидностите с флуороеластомерна каишка, и 349 лева за модела с кожена каишка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР