Актрисата от Hollyoaks Дейзи Ууд Дейвис отвърна на удара на

...
Актрисата от Hollyoaks Дейзи Ууд Дейвис отвърна на удара на
Коментари Харесай

Звездата от Hollyoaks Дейзи Ууд Дейвис отвърна на удара, тъй като тя троли над сина си, 2, носещ рокля

Актрисата от Hollyoaks Дейзи Ууд Дейвис отвърна на удара на троловете, защото беше подложена на критика, че разрешава на двегодишния си наследник да носи рокля.

Актрисата, която е известна с това, че се появява като Ким Бътърфийлд в сапунената стратегия на Channel 4, отиде на страницата си в обществените медии, с цел да приказва за любознанието на сина си Аса да носи рокли в предучилищна възраст. Тя разкри известие, че е била изпратена в предучилищната градина, където изясни, че е щастлива, че синът й е получил равни благоприятни условия да носи това, което желае.

Дейзи сподели, че любознанието му идва от група четиригодишни- старци, които преди този момент му бяха споделили, че „ момчетата не носят рокли “, до момента в който играеха в селото за игри. Тя написа: „ Чувствам се толкоз буйна за това, освен при положение, че Аса желае да носи рокля един ден, само че с цел да се увери, че той в никакъв случай не е детето, което тормози или унижава друго за това, че е „ друго “, което наподобява се случва от подобен млада възраст е ужасно!

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР