Това са някои от най-страшните места на Земята... Емил Василев

...
Това са някои от най-страшните места на Земята... Емил Василев
Коментари Харесай

Най-страховитите места, които можете да посетите в Google Earth, но никога не трябва да го правите

Това са някои от най-страшните места на Земята...

Емил Василев 19:19 | 19.06.2024 0 Сподели

Най-четени

АвтомобилиДаниел Десподов - 16:01 | 18.06.2024

Неочакван прогрес във военната техника: Rolls-Royce създаде хибриден мотор с ниско равнище на звук за нов вид танкове

ХардуерДаниел Десподов - 11:55 | 18.06.2024

„ Този нов артикул ще промени света “ – Илън Мъск удостовери, че Starlink mini ще бъде на половина по-евтин и ще се побира в раница

НаукаЕмил Василев - 16:39 | 18.06.2024

Какво съставлява „ хипергамията “ – новата наклонност в запознанствата, която завладя света

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Всички сме попадали на интернет мистериите, плашели сме се с същински престъпни истории или сме чели смразяващи обстоятелства в Уикипедия.

Един видеоклип, оповестен в YouTube обаче мина на последващо равнище, като показа лист с места, на които не можете да отидете в действителния живот, само че можете да посетите в Гугъл Earth. Въпросът е – бихте ли желали да гo извършите?

Във видеото са показани най-ужасяващите места – едни от най-страшните и загадъчни места в света, които имат много мрачни истории.

Първото място е Норманс Кей на Бахамите, където разказвачът разкрива, че във водата има аероплан и прибавя: „ Може би се чудите какво се е случило с този аварирал аероплан и за какво в никакъв случай не е бил възобновен, ами този аероплан в действителност е бил благосъстоятелност на един от най-злите хора, живели в миналото. “

Останките от самолета на Пабло Ескобар

Този човек е известният наркобарон Пабло Ескобар и във видеото се споделя в детайли по какъв начин той е виновен за отнемането на над 4000 човешки живота. Хората се страхували да допрян самолета и даже локалното държавно управление се страхувало от него задоволително, с цел да се пази от него, тъй че самолетът бил оставен да изгние във водата.

Второто място езеро във Флора, на чието дъно лежи бял седан. Случайното разкриване на автомобила в Гугъл Earth взема решение 22-годишен леден случай на изгубването на Уилям Молд, който не се е прибрал у дома от нощен клуб през 1997 година. Автомобилът му аварирал в езерото, където тялото му останало заклещено вътре, до момента в който не било намерено през 2019 година.

Автомобилът на Уилям Молдт е бил забележим години преди да бъде открит

Друга мъчителна панорама е тази през 2020 година в Антарктида, където наподобява се вижда тяло, което е било оставено в снега. Смята се, че академик от изследователска станция може да се е изгубил, само че регионът е толкоз далечен, че никой не е съумял да отиде там и да разбере коя е фигурата.

Друга мистерия се крие в Иругва – дребен остров в Танзания, където можете да достигнете до даден регион, в който да се сблъскате с врата, покрита с червени пръски. До нея има друга врата с надпис, който гласи: „ Доверихте се на неверния човек “. Изглежда никой не знае кой го е написал и какво се е случило там.

Загадъчната врата

Особено ужасяващо място, което не бихте желали да посещавате се намира на място, което в Гугъл Maps наподобява като естествена улица. Използвайки изгледа на улицата, можете да видите редица напълно елементарни и тихи на тип къщи, до момента в който не се спрете на една, която е размазана и не е на фокус.

Във видеото се споделя, че това е по този начин, тъй като е била „ едно от най-лошите местопрестъпления в Америка “. Къщата е принадлежала на Ариел Кастро – злобен човек, който отвлякъл три дами и ги държал в плен в мазето си повече от 10 години, до момента в който най-после една от тях избягала и повикала помощ.

Хората са считали, че това може да е изгубеният град Атлантида

На дъното на океана, покрай Бахамските острови можете да видите необикновени железни пръти, стърчащи от морското дъно, което накара някои хора да предположат, че това може да е изгубеният град Атлантида.

Тази тайнственост обаче не остава неразгадана, както изяснява разказвачът на видеото: „ Тези мистериозни подводни структури в действителност са разсадник на корали. Фрагменти от корали се слагат върху железни коралови дървета, след което те израстват задоволително огромни и здрави, с цел да се трансфорат в коралови рифове. Това е план, който се реализира от хора, възстановяващи кораловите рифове на Бахамите. “

Друго страховито място е дребен регион в Чехия, който наподобява като нереален град. Приближавайки църквата в него, можете да надникнете вътре, само че може да се уплашите, защото тя е цялостна с „ призрачни “ скулптури, някои от които даже седят на пейките, като че ли са същински хора.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР