Мик Шумахер ще прекъсне своите взаимоотношения с екипа на Ферари

...
Мик Шумахер ще прекъсне своите взаимоотношения с екипа на Ферари
Коментари Харесай

Шумахер и Ферари се разделят в края на годината

Мик Шумахер ще прекъсне своите взаимоотношения с екипа на Ферари в края на 2022 година, което на практика ще го направи свободен сътрудник на пилотския пазар във Формула 1. Германецът е член на академията за млади водачи на Скудерията от началото на 2019 година, а неговият престои в нея ще пристигна стигне до своя „ натурален край “ през декември месец.
Прочетете още
Именно около връзките си с Ферари синът на легендата на „ Черните кончета “ си обезпечи място в отбора на Хаас за началото на сезон 2021, откакто завоюва купата във Формула 2 година по-рано. Все още не е публично доказано, само че се счита, че Шумахер няма да успее да резервира мястото си в американския тим за идващия сезон, а претендент №1 да го смени е някогашният водач на Алфа Ромео и сегашен тестови играч на Ферари Антонио Джовинаци.

Самият Шумахер е свързван с няколко от свободните места на стартовата решетка и се счита за главен претендент за тези в Алпин и Уилямс. Той също бе свързван и с екипа на Алфа Таури, само че за това място към този момент главен претендент се води американецът Колтън Херта.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР