Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че много трудно е

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че много трудно е
Коментари Харесай

Почетино: Това, че сме вечеряли с отбора, не значи, че ще бием Ливърпул с 5:0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че доста мъчно е преодолял загубата от Ливърпул на финала в Шампионската лига. Двата тима се изправят един против различен на " Анфийлд " в неделя.

" Моят живот е футбол. Футболът е толкоз значим. Моят приоритет постоянно е бил фамилията ми, тъй че не може да се изключиш. Може да пътуваш, да местиш тялото си, само че съзнанието остана на едно и също място. Когато си на край в Шампионската лига, е всичко или нищо. За нас беше нищо, тъй като останахме втори ", показа Почетино.

Аржентинецът разяснява и вечерята, на която през вчерашния ден е бил дружно с тима: " Беше доста хубаво. Много благо от страна на играчите да поканят треньорския щаб. Прекарахме няколко часа дружно и беше прелестно да се забележим в друга конюнктура. Това не значи, че ще отидем на " Анфийлд " и ще спечелим с 5:0, тъй като ни е било прелестно дружно, само че ще помогне в дълготраен проект ".

Mauricio Pochettino and his Tottenham squad enjoyed dinner out together last night at Novikov restaurant in Mayfair, after the players invited the manager as a show of support.#THFC #COYS pic.twitter.com/Yx4qgRv1Tr
— TranSPURS (@TranSPURS) October 25, 2019 Премиър лийг 10 кръг, неделя 27 октомври  Ливърпул 18:30предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР