Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте похвали ръководството на Арсенал

...
Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте похвали ръководството на Арсенал
Коментари Харесай

Антонио Конте: Арсенал подкрепя Артета във всеки момент

Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте похвали управлението на Арсенал за вярата в наставника на отбора Микел Артета. Италианецът приказва след загубата на " шпорите " с 1:3 и съобщи, че има вяра, че " артилеристите " в този момент берат плодовете на това доверие.

" Мисля, че в случай че погледнем Арсенал, виждаме, че този клуб поддържа Артета от няколко години. Арсенал го поддържа във всеки миг, даже в сложни интервали, и в този момент реализират положителни резултати.

Не забравяйте, че три мача преди края на предишния сезон те бяха в зоната на Шампионска лига. Те направиха добър ход. Мисля, че те са даже по-добри този сезон от предишния сезон. Те направиха положителни попълнения, изключително Жезуш и Зинченко, двама играчи от Манчестър Сити, които са привикнали да побеждават и имат дух на победител. Това е значимо и виждам, че тяхното равнище е повишено.

Не единствено във връзка с умения, само че и на темперамент. Мисля, че се оправят добре. Според мен постоянно е доста значимо треньорът и клубът да са на една и съща вълна. Ако желаете да създадете нещо значимо, би трябвало да работите дружно и да имате положителни връзки ", сподели Конте.

 Арсенал победи Тотнъм с 3:1
Седем от осем за Арсенал във Висшата лига: " артилеристите " се разправиха и с Тотнъм

" Артилеристите " дръпнаха с 4 точки в класирането
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР