Мениджърът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт каза на

...
Мениджърът на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт каза на
Коментари Харесай

Саутгейт: Ще напишем ярка страница в историята

Мениджърът на националния тим на Англия Гарет Саутгейт сподели на конференцията преди мача с Колумбия, че отборът му е подготвен да реализира първа победа от 12 години насам в елиминационен мач на огромно състезание.

"Предстои ни доста сложен мач. Ние имаме огромен почит към Колумбия, а знаем, че ще се радват и на огромна поддръжка от трибуните. Но ние сме уверени в нашите сили. За Англия това е най-важният мач в последното десетилетие и настроението в тима е чудесно. Искаме да напишем ярка страница в историята на британския футбол. Всички споделят, че разчитаме напълно на Хари Кейн, само че това не е правилно и всеки в тима има своето значимо място. Дори и мачът да стигне до дузпи, ние сме подготвени за такова развиване ", увери Саутгейт.

"Фалкао е индивидът, който носи най-голяма опасност в колумбийския отбор. Той е доказвал нееднократно какъв брой огромен нападател е, въпреки и интервалите му в Манчестър Юнайтед и Челси да не бяха от най-успешните. Дори и Хамес Родригес да не играе, Колумбия си остава един доста мощен тим с отличен треньор в лицето на Хосе Пекерман ", добави мениджърът на "трите лъва ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР