Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола стяга сериозно звездите на

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола стяга сериозно звездите на
Коментари Харесай

Гуардиола затяга редиците в Сити, забрани телефоните

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола стяга съществено звездите на " жителите ". Целта е отборът да резервира превъзходството си в Англия и да стигне оптимално надалеч в Шампионската лига, написа английският " Daily Mail ".
 Аржентина навива Гуардиола за селекционер
Според изданието експертът е забранил на футболистите да употребяват мобилните си телефони съвсем напълно, до момента в който са на подготвителната база.

На процедура те могат да приказват единствено в съблекалнята. Ако обаче са във фитнеса, на подготвителните терени, или имат среща с отбора и разбор на мачове, нямат право да употребяват устройствата.

По този метод Гуардиола желае да резервира концентрацията в състава, който завоюва безапелационно купата предишния сезон, само че през този към този момент загуби 2 точки и изостава от водачите Ливърпул, Челси и Уотфорд, които са с цялостен актив след 4 мача.

Освен това Пеп е въвел и нови санкции, като всяко малко нарушение ще бъде наказвано съществено. Бенжамен Менди към този момент си е изпатил поради забавяне, до момента в който Лерой Сане бе изваден от групата поради неприятно показване на тренировките, макар че последното бе отречено.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР