Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола потвърди, че нападателят Серхио

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола потвърди, че нападателят Серхио
Коментари Харесай

Гуардиола: Аз самият не обичам да тренираме всеки ден

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола удостовери, че нападателят Серхио Агуеро ще отсъства известно време поради случая, който претърпя в Амстердам. Аржентинският голмайстор на " жителите " пострада в злополука, откакто таксито, в което се е возил, се е блъснало в махленски дирек. Гуардиола не разкри повече детайлности от известните досега, само че допусна, че Агуеро в действителност е спукал ребро.

" Аз не съм лекар, тъй че не знам какво тъкмо му има. Това е случай. Радостното е, че той е към този момент при нас и се надявам да се възвърне най-скоро. Първото усещане на докторите е, че той е спукал ребро. Колко дни обаче ще отсъства, аз не мога да кажа ", разяснява Гуардиола.

" Хубавото за Агуеро е, както за Бенжамин Менди и Венсан Компани е, че в този момент ще могат да починат. Бих предпочел и тримата да бяха здрави и да можеха да играят, само че би трябвало и да се почива. Аз самият също не обичам да упражняваме всеки ден. Играчите би трябвало да могат да си почиват, да се любуват на живота, да се забавляват ", добави Гуардиола.

Манчестър Сити ще бъде без Агуеро, Менди и капитана Компани за гостуването на Челси, което е в събота.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР